Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Rankedy

SebaProx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!Nie chcę się wam żalić, ale czy to normalne, że w rankedach wstępnych do ustalenia ligi i tych późniejszych (Bronz) jest dużo N00BÓW? Ostatnio spotkałem gościa, który mnie wyzywał za to, że nie zbanowałem champ'a, którego mi powiedział. Poza tym często się spotykam z duetami gdzie jeden grasz jest w bronzie lub na rankedach wstępnych, a jego kolega jest w silverze/goldzie/platynie. Oczywiście w enemy team. Miałem też takie coś, że jasno i wyraźnie powiedziałem, że idę na topa, a już grze 3osoby wyzywały mnie za to, że nie polazłem do jungli i niestety musiałem (bez smit'a) iść....bo miałem dość tego co piszą, a na dodatek jeden z nich był polakiem, który lamił Sionem (0/9) i mnie wyzywał za to, że przegrywa prze zemnie linie. Tak samo w innych grach zamiast normalnie grać oni chcą to na hama wygrać.

Ps. Ja się staram nie wyzywać i grać normalnie chociaż czasami mi się nie udaje.

Nie uznawajcie też tego, że wam się niby żale i jestem noobem, bo ja się tylko was pytam czy to normalne.

Opublikowano

W Bronzie to normalne. Zabierzesz komuś jakąś linię i od razu Cię obraża. Nie przejmuj się tym, po prostu to ignoruj. Możesz mu napisać, że jeśli będzie tak ciągle obrażał innych graczy to gry nie wygracie. Graj po prostu swoje, i nie patrz czy Cię ktoś obrażą itp.

A co do dobierania przeciwników, to pewnie grali premade, i jeden ma wysoką dywizje, drugi niską.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Zaproś gozem171 , mozemy razem pograć w duo.

Jestem silver 5..

:)

Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodne
Jebię zdania postronne, to zapamiętaj..
Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czole
Dla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..
Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie

Opublikowano

@Up dzięki...zastanowię się....

2@Up Tobie też dziękuje, postaram się ich ignorować, ale tak powiem ten "Udup Leśny" aż prosi się o to by mu odpowiedzieć i czasem mi się udaje milczeć, lecz czasem...no...nerwy mi siadają.

Opublikowano

Tak niestety jest i będzie. Nie zmienisz tego, że gra jest F2P i gra w to dużo kretynów. A nasz naród wiadomo jaki jest. Mamy to we krwi, ja staram się nad tym panować i wprowadzam miłą atmosfere w drużynie.

Opublikowano

Nie wiem może miałem szczęście albo dobrze gankowalem !

Wyszedłem z bronze 4 do silvera 5 no i nabilem 88 puntkow w silverze i jeb... 5 rankedow przegranych pod rzad ?
Full teamy 'typowych polaczków' lubie grać z Polakami ale nie jakimis 'gimbami' !

Zawsze jak gram jungle staram sie feednac mida i bota . Jak cos mozesz dodac Lomzaty preferuje JUNGLE i ADC !\

**Silver 5**

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

Takich ludzi tylko I wylacznie ignorowac, to sa ludzie co cale zycie graly w bronze I nauczyli sie flejmic, obrazac, smiac sie Itp. Jqkby co mozemy pograc, silver 2-1, waham sie, zobaczymy czy naprawde to team jest slaby... Bed urazy :)

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Ja tam dzisiaj mialem premada 1 diament drugi platyna 2 . Wybieranie postaci koles napisal adc ze tam najlepiej gra ale byl 4 pickiem , to diament ociwiscie zrobil co wybral adc , jego przydupas suporta juz male klutnie itp ale mniejsza z tym. Mialem w teamie 1 polaka po nicku to napisalem mu pare rzeczy . Ja jungler napisane po polsku odrazu platyna i diament obraza Polend noob itp. Fb zrobilem z topem , pozniej mid udany gang lecz bot adc 0:5 suport 0:8 i wes graj bez przerwy push bez wardow porażka . Meczyk w plecy wiedz morał jest taki obojetnie grze bedziesz to byly , sa i beda trole co przepydkiem wybili sie w gore . Patrzylem na LoLnexus to w s2 mieli bronzy teraz jakims cudem diament i platyna szkoda słow . Troll zawsze bedzie trollem :)

Opublikowano

Normalka... Wchodze do kolejki, witam sie kulturalnie i pisze, ze preferuje mida i supporty. Wszyscy do mnie prosze bardzo, idz na mida bo jestes last pickiem, nikt Cie nie skontruje. Pick przede mna bez slowa zalockowal Akali, ktora na 4 lvlu dive'owal Anivie z jajkiem, slowem i stunem... Jak sie mozecie domyslac Akali wyszla z linii 0/9 i potem feedowala bota. Normalka. Nie raz sie zdarzalo ze gralam supportem z dwoma adc na linii, bez topa albo jungli. A ile razy bylo tak,ze jungler padal 3 razy na blue... I w rezultacie mial 2 lvl kiedy ja mialam 11.... Juz nie mowie o adc 30 farmy w 20 minucie. Zdarza sie, nic na debili nie poradzisz.

Opublikowano

to ja miałem sytuację, picknalem Vlada na topa, koleś picknal Jayca i powiedział ze to on idzie na topa, no to ok mid wolny to mogę isc na mida, 13 min jAyce 0/4 schodzi na mida i mówi ze on nie chce już na topie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...