Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Walczący wręcz.

Shoobe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio zacząłem grać w lola, kupiłem Mastera i gra mi się nim świetnie. Teraz pytanie, jaką postać kupować następną, aby była podobna do niego ?

2815676267.png

Opublikowano

Polecam ci Tryndamera:

- Walczy wręcz i jest AD (tak jak chcesz)

- Łatwo przeżyć na ulti

- Nie ma many

- Leczy się z Q

- Możesz uciec z E

Polecam jeżeli zaczynasz grać ;) On kosztuje 1350 kasy

928011413476457403957.png

Opublikowano

A ja polece Xin Zhao, łatwy do ogrania, na twoim lvl bedziesz nim kosil. Swietny burst, doskok, odrzucenie z ulti, ulti wali 20% hp przeciwnika wiec to poczatek combo, szybkosc ataku z W czyli nie trzeba kupywac itema do attack speed, podrzucenie z Q, swietny w jungli, jak zlapiesz malego feeda to mozesz sam 2/3 rozwalic spokojnie. Polecam a kosztuje tylko 3150pz

darius__league_of_legend__signature_by_deinyght-d5sd11x.jpg

Opublikowano

Oks. Tryndamere sobie zakupię, a Xinem zagram sobie teraz, bo jest w rotacji, a teraz jeszcze jakie postacie AP są dobre?

2815676267.png

Opublikowano

Oks. Tryndamere sobie zakupię, a Xinem zagram sobie teraz, bo jest w rotacji, a teraz jeszcze jakie postacie AP są dobre?

Wszystkie o ile wykorzystasz ich potencjał^^ Polecam Katarinę niby każde CC gasi jej ulta, ale postać ta jest nad wymiar mobilna i będąc countrą na midzie spokojnie jesteś w stanie nafeedować się na innych liniach gankując. Postać łatwa do ogarnięcia, w dodatku nie musisz przejmować się maną.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...