Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]BAN + Steam

MrPajax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jeśli dostana bana w grze gdy gram ze Steam -mowskiej wersji, to ban także dla konta Steam.

Pytanie moje jednak jest inne. Czy jeśli włączę gre, ale nie przez Steam i dostane bana, to czy zablokują też Steam?

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

Dziwne pytanie masz bo średnio Ciebie można zrozumieć. Jeśli chodzi o to, że chcesz mieć WARz na steama i odpalić go bez steama to nie obejdziesz tego... Ta gra wtedy jest związana ze steamem i jak włączysz grę byle jak i tak włączy Ci się steam.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Witam,

Jeśli dostana bana w grze gdy gram ze Steam -mowskiej wersji, to ban także dla konta Steam.

Pytanie moje jednak jest inne. Czy jeśli włączę gre, ale nie przez Steam i dostane bana, to czy zablokują też Steam?

Jeżeli grasz na steam jakąś grę z tego to możesz włączyć TYLKO przez steam , jeżeli dostaniesz bana ma warZ to na konto steam jak się nie mylę leci notka jakaś

Dziwne pytanie masz bo średnio Ciebie można zrozumieć. Jeśli chodzi o to, że chcesz mieć WARz na steama i odpalić go bez steama to nie obejdziesz tego... Ta gra wtedy jest związana ze steamem i jak włączysz grę byle jak i tak włączy Ci się steam.

Ciebie trudniej zrozumieć ;D

Opublikowano

Witam,

Jeśli dostaniesz bana dostajesz go na steamid które uzyskasz robiąc nowe konto i kupując tą gre.

Nie uruchomisz gry steam bez steam`a. Chyba, że masz non-steam który pozwala na takie uruchomienie np. Counter Strike 1.6(masa piratów). Niektóre wersje non-steamów generują też Steamid które pozwala grać też na serwerach 'only steam'.

Jeśli dostaniesz bana grając na non steam dostaniesz bana na IP lub fake steam id więc twój oryginalny steam zostanie nie naruszony.

Nie ma piratów warz, chyba. I dobrze ;)

Opublikowano

W gre mogę grać bez Steamu :)
Jeśli ktoś mnie nie potrafi zrozumieć to inaczej zapytam:

Czy grając przez Steam dostane bana na oba konta (steam i warz) ?

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

W gre mogę grać bez Steamu :)

Jeśli ktoś mnie nie potrafi zrozumieć to inaczej zapytam:

Czy grając przez Steam dostane bana na oba konta (steam i warz) ?

Tak.

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...