Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] w zarządzaniu serwerem i ustawieniu pluginów

Enclavex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję osoby, która ustawi lub w znacznym stopniu pomoże ustawić (skonfigurować) pluginy serwera. Pluginy będą ustawiane na podstawie obszernego opisu z dogłębnymi wyjaśnieniami. Co oferuje w zamian? Rangę moderatora na serwerze do którego pluginy będą konfigurowane. To wszystko brzmi może tak jak gdybym posiadał zerowe pojęcie o serwerach i dopiero zaczynał pracę, ale w rzeczywistości praktycznie cała robota jest już odwalona. Mapa (i bynajmniej nie jest to spawn z działkami naookoło), zasady gry itd., to wszystko jest już gotowe. Jedyne co trzeba zrobić to właśnie te pluginy i cuboidy. Nie wymagam żadnego dawania pieniędzy na hosting. Proszę o pomoc, gdyż nie idzie mi zbytnio z konfiguracją i przydałaby się też ktoś kto wspomoże mnie w prowadzeniu serwera. O samym serwerze mogę wspomnieć, iż jest to serwer freebuild z rozbudowaną ekonomią, firmami, ale jest to dość okrojony opis. Najlepiej samemu zobaczyć.Ogólnie rzecz biorąc moim zdaniem posiada on potencjał i widzę w nim przyszłość. GG::46163161

Opublikowano

1. Nie jesteś jedyny który nie potrafi skonfigurować pluginów. Ja wiem jak pomóc takim jak ty... Robiąc jeden temat, ale trzeba się przy tym napracować... Po prostu zrobię to w sobotę, ale ci się chyba śpieszy.

2. Takie tematy pisze się tu:

http://www.mpcforum.pl/topic/718613-poszukujezostane-administratorem-moderatorem-budowniczym-serwera/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...