Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Brakuje 90 RP!

sQulite

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIEMANKO!

CHCIAŁBYM SOBIE KUPIĆ SKÓRKĘ I BRAKUJE MI 92RP!

MYŚLICIE ŻE RIOT BYŁBY SKŁONNY ABY DODAĆ MI DO KONTA TAKĄ SUMKĘ?

Mc%20Eiwano_eune_81_4_nozg.png

Opublikowano

Za dużo, aż tyle nie dają. Max 60-50, ale to też zależy od kolesia obsługującego ticket z twoją prośbą. Jeden nie da wcale, a drugi właśnie wspomniane 60, ale nie ~100.

Opublikowano

A ja bym polecał spróbować bana przecież za to nie dostaniesz :). A może tix trafi do jakiegoś gościa na "haju" :D.

Pomogłem kliknij "Lubię to", a pomogę znowu :).

Opublikowano

Daliby ci z 30 i to gdybyś zrobił jakiś rysunek, napisał wiersz o lolu, wtedy max 30. Ale też zależy od kolesia, który czyta ticketa! Warto próbować :)

25us40o.png

Opublikowano

Daliby ci z 30 i to gdybyś zrobił jakiś rysunek, napisał wiersz o lolu, wtedy max 30. Ale też zależy od kolesia, który czyta ticketa! Warto próbować :)

Ale mu nie potrzeba 30 tylko 90. Dwa rysunki nie wchodzą w grę bo tylko raz można o takie coś prosić.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Mi dali 75 ;). Jak ładnie poprosisz i zrobisz ładny rysunek to why not ;D. Tylko jak ci za pierwszym razem tylke nie dadzą to w odstępie kilku dni napisz nowego ;) Get luck.

Opublikowano

Lepiej Kup się za sms rp lub paysafecard bo ci nie dadzą tych 90 rp za darmo.

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Opublikowano

dadzą, tylko nie pisz do polskiego supportu

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

dadzą, tylko nie pisz do polskiego supportu

Nie, nie dadzą za duża ilość RP. Dają tylko tak do 50 RP wyżej nie.

Napiszą Ci żebyś sobie kupił.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...