Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Lista Tematów

PLRafcik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Nie męczy was trochę Spam tych samych tematów?

Moim zdaniem Mod lub ktoś ogarnięty powinien pozbierać listę tematów, które najczęściej występują np. Komputer do gier do 2 tyś zł, lub jakie słuchawki, mysz?. Lista niech zawiera np Składane Kompy od tysiąca do 10(ekstremalnie xD), no i najczęstsze problemy pytających.

Sama nazwa tematu powinna brzmieć jakoś tak: Komputery od 1-10 tyś. Najczęstsze problemy. Czyli 2 tematy.

Co wy na to?

Jak pomysł się przyjmie to proszę o zdjęcie kilku % :)

"My World is in your Head..."

Pierwszy Polski blog o grze Vampyr:
http://www.czasnawampyr.pl/category/news/

Opublikowano

Kiedyś były takie tematy z zestawami - każdy miał inny MAX budżet, niektórzy mogli parę złotych więcej dać, niektórzy nie. Czasami dana osoba miał np. napędy pod S-ATA i też cena ulegała zmianie o prawie 300zł.

Wzór zakładania próśb o zestaw ? Jak najbardziej.

Opublikowano

No wiadomo, ceny się zmieniają, no ale co jakiś czas mogła by być aktualizacja, np raz w miesiącu.

Pomijając to, sam wzór to nie najgorszy pomysł, ale znając życie mało kto się będzie stosował do niego, chyba, że warny za nieprzestrzeganie tego.

A zestawy, dla tych co kupują jednostkę, nie części.

Opublikowano

jak najbardziej dobry pomysł, tylko najlepiej niech zrobiony z moderatorami i użytkownikami, żeby nie było tak jak kiedyś, że każdy moderator, użytkownik coś poprawiawł, lepiej by było tak jak napisałem.

Opublikowano

jak najbardziej dobry pomysł, tylko najlepiej niech zrobiony z moderatorami i użytkownikami, żeby nie było tak jak kiedyś, że każdy moderator, użytkownik coś poprawiawł, lepiej by było tak jak napisałem.

Też tak uważam, a ktoś taki jak Sweet Jesus powinien nad tym trzymać pieczę :)

Opublikowano

To nie wypali. Zaraz będą uwagi do jakiegoś zestawu albo nagle coś staniej ,a przecież nikomu nie będzie się chciało zmieniać całego zestawu, bo 1 rzecz staniała. Jak już ktoś zakłada taki temat to chociaż można sobie posty nabić i lajki pozbierać xD

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Ja ostatnio zrobiłem temat ze wzorami do tematów o zestaw, i gdzieś się zapodział.

znalazłem ten temat, możecie powiedzieć co w nim poprawić, a to się stanie: http://www.mpcforum.pl/topic/934653-instrukcjaprzeczytaj-zanim-poprosisz-o-zoenie-komputera/

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

1. Zły dział.

2. Do dupy pomysł. Każdy ma inne wymagania co do zestawu. A od tego jest dział komputery. Nie ma żadnego śmietnika ani spamu, po prostu każdy chce zestaw indywidualnie.

3. -5% za pomysł? Śnisz chyba

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Ogólnie to jest tak, że forum działa na zasadzie pytania -> odpowiedzi. Zrozum, że problem problemowi nie równy, komputer komputerowi także. Do wszystkiego trzeba podejść indywidualnie, a przynajmniej dział komputery sobie żyje. ;-) Ja na nie, lepiej zostawić wszystko tak, jak jest.

Opublikowano

Jak zrobiłem wzór, to wszyscy go olewali, a jak kazałem się dostosować grożąc warnem, to pół forum zaczęło mnie hejtować za ten pomysł...

Więc sądzę, że nie przejdzie.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Hmm, ostatnio myślałem nad złożeniem komputerem i przeglądałem sporo tematów w dziale komputery.

Myślę, że taki wzór to by był dobry pomysł ale rzadko stosowany.

Kiedyś były takie tematy z zestawami - każdy miał inny MAX budżet, niektórzy mogli parę złotych więcej dać, niektórzy nie. Czasami dana osoba miał np. napędy pod S-ATA i też cena ulegała zmianie o prawie 300zł.

Wzór zakładania próśb o zestaw ? Jak najbardziej.

Jestem na tak.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Co dzień na rynek wychodzą nowe technologie i nie można ograniczać wszystkie do jednych wątków. Sprzęt aktualny na dziś może być już przestarzały za miesiąc. Tak samo sytuacja wygląda z pewnymi problemami czy pytaniami dotyczącymi gier. Forum służy dyskusji i musimy ją rozwijać, a nie ograniczać.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...