Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]z Połaczeniem sie z serwerem .

Twixteer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

od pewnego dnia mam bład przy uruchamianiu gry , grałem na drugi dzień chce uruchomić grę i mi wyskakuję bład:

x7gn.jpg

Myślałem że jest jakaś przerwa techniczna czy coś ale po roku mniej więcej wyskakiwania tego błędu poczytałem trochę , jest to wina niby mojego łacza internetowego.

zmieniałem ip różnymi programami , wyłaczałem zapory anty vira itp , nic nie daje skutków nowe stare instalki nic nie daja , update hack shielda nic nie daje , zmieniałem ip cyberghostem , w czym leży problem tak samo przy pobieraniu luncherem gry mam failed to connect server .

Ps. wcześniej przy ściaganiu gry luncherem ze strony miałem failed to connect server , a gdy zmienilem ip cyber ghostem normalnie zaczeło pobierać , tak samo po zainstalowaniu ten sam bład ale zmiana ip tym programem nic nie daje , może coś z karta sieciowa dodam że niedawno robiłem formata , co ja bym dał za rudę na Quartion regen , bardzo proszę o pomoc .

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Instalke nowa pobrałem wczoraj , nie działa ping przeciętny mój to 100-200 , więc nie ma mowy że przez ping , wcześniej jak grałem nie miałem problemów z łaczem .

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Pobierz jeszcze raz najnowszą instalkę CA, potem jak ci wyskoczy błąd, że nie ma połączenia, zmień IP Cyberghostem i jak pójdzie gra wyłącz go i powinno działać.

zobacz rade od PiecuPL

Opublikowano

Zrobiłem nie dało rady jedyne co dało rade to że luncherem pobrałem gre a wcześniej gdy nie użyłem cyber ghosta miałem failed to connect server.

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Ostatnio widziałem podobny problem. Spróbuj zresetować jeszcze modem do fabrycznych. Jak to nie pomoże Ci już to pozostał format.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Zmiana nic nie daje do fabrycznych formata zrobiłem nic nie daje , pomoże ktoś napisać mi ten problem na forum orginalnego combata , cienko u mnie z angielskim .

1386958799-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...