Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]jak zarejestrowac moj smsshop do urzedu skarbowego?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dotpay wymaga pełnoletności. Myślę, że platnosci-online/homepay to będzie najlepsza opcja. =)

Opublikowano

w homepay też musisz mieć 18 lat .Ale co to za problem. Bierzesz dowód osobisty matki/ojca i zakładasz konto :P

Kawa ja bym się jednak bardziej zastanawiał nad dotpay.pl tam masz 50%.( nie zapomnij jeszcze sobie odliczyć podatku dochodowego jakieś 18%). Za sms 30 zł dostejesz chyba 10 zł na homepay a na dotpay ok 11zł

Opublikowano

Takich stron jest duuużo np :

Dotpay

HomePay

Banksms.pl

+ Nie trzeba tego rejestrować, tylko odliczają (chyba) 18% podatku od wysłanego sms

#JebacSygnatury

Opublikowano

Widać że nikt z tad się nie zna na takich sprawach wieć rozjasnię wam świetliste drogi a mianowicie, na stronie homepay.pl nie trzebamieć wkonczony 18 lat aby założyć konto wystarczy mieć zgodę rodziców a co do prowizji to najprosciej zadzwonić do biura i porozmawiaż i wynegocjować najkorzystniejsza prowizję, ja osobiscie polecam firmę homepay ponieważ miesci się w moim miescie oraz w taki sposób wynegocjowałem na samym początku 75% prowizji dla mnie, a no wieć "nie pierdolcie" mi że nie da się jak się bo to są życzliwi ludzie i z tymi ludzi można naspokojnie uzgodnić i wynegocjować kilka spraw a z samych transferów w homepay udało mi się wynegocjować 99% wieć ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...