Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Minecraft 1.5.2 Mała paczka modów

sirbiroes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeczytaj do końca!

Witam, chciałbym poprosić kogoś, aby zrobił malutką paczuszkę modów do Minecraft'a 1.5.2, ponieważ nie jestem w tym dobry, a tych modów jest naprawdę mało. 5 modów to chyba nie za dużo pracy, prawda?

A oto mody:

-Optifine
-Mo' Swords
-Craft Guide
-Vanilla Plus
-Ninja Weapons
Bardzo bym prosił, by ktoś dał cały działający folder .minecraft z zainstalowanymi już modami typu:
Modloader
Minecraft Forge itp.
Folder należy spakować w paczce, najlepiej winrar'em lub 7zip'em.
Proszę dać link tutaj, lub wysłać na priv.
Z góry dziękuję :)
Opublikowano

Nie jestem zbytnio ogarnięty z instalacją modów do tej gry, a na pewno szybciej by było gdybym tutaj napisał (jak zrobiłem) niż próbował sam się z tym męczyć.

Opublikowano

Nie jestem zbytnio ogarnięty z instalacją modów do tej gry, a na pewno szybciej by było gdybym tutaj napisał (jak zrobiłem) niż próbował sam się z tym męczyć.

ściągnij sobie craften terminal , fajny program który instaluje mody sam ty tylko wybierasz jaki chcesz :)

Opublikowano

Ściągnąłem ale nie chce uruchomić, tylko był taki dźwięk jakby błędu, ale to chyba wina systemu bo mam XP Black v8.2.

Spróbuję Magic launcherem, może to coś da, dzięki za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...