Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Telefon?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Przyszedł najwidoczniej czas na kupno nowego telefonu. Szukam czegoś z wciąż aktualizowanym androidem, wifi, bez ścinania się przy grach/aplikacjach. Do tego chcę, aby był dość wygodny w przeglądaniu internetu, ale zarazem nie 'olbrzymi'. Ma mieć średnie wymiary. Cena, około 600 złotych. Z góry dzięki za propozycje.

Opublikowano

Poleciłbym Ci Samsunga Galaxy s4 no ale, 600 zł.

Proponuję zajrzeć w HTC, nie podam Ci konkretnego modelu bo nie używam tych telefonów ale mój znajomy ma jakiegoś tam HTC i jest z niego zadowolony :)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Xperia J tylko duży trochę ;/

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Miałem trochę do czynienia z Young`iem i powiem szczerze, że ani wygląd, ani 'wnętrze' telefonu nie przypadlo mi do gustu. Xperia J jest ciekawa, przyznam, ale nie wiem czemu- nie przepadam za telefonami z takimi rogami. Jak dla mnie, jest zbyt kanciasta.

Opublikowano

SGSII, jak dobrze poszukasz kupisz za 800 zl nowke, telefon w swojej cenie i obecnych czasach nr 1 na rynku :D

Opublikowano

Zastanawiałeś się nad galaxy s2? Moim zdaniem jeden z lepszych telefonów w przestępnej cenie. Za 600 zł spokojnie dostaniesz w idealnym stanie używanego, jak dołożysz 200-300zł to dostaniesz nowego ;)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Miałem trochę do czynienia z Young`iem i powiem szczerze, że ani wygląd, ani 'wnętrze' telefonu nie przypadlo mi do gustu.

Przecież Young ma taki sam procesor i więcej RAMU od Xperii J. Możesz jeszcze się zastanowić na Htc 8s. Co prawda nie ma Androida, ale za to Windows jest lepiej zoptymalizowany od Androida.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

S2 ciekawił mnie od początku, ale wiele się o nim naczytałem i szczerze mówiąc, poza licznymi pozytywami spotykam się z postami, o tym, że telefon jest 'przereklamowany'. Co o tym sądzicie? Czy są jakieś strony z porównaniami telefonow?

Opublikowano

S2 ciekawił mnie od początku, ale wiele się o nim naczytałem i szczerze mówiąc, poza licznymi pozytywami spotykam się z postami, o tym, że telefon jest 'przereklamowany'. Co o tym sądzicie? Czy są jakieś strony z porównaniami telefonow?

http://versusio.com/pl/

Może LG Swift L7? Bardzo ciekawy, dobry telefon w przyzwoitej cenie. :)

Opublikowano

Poleciłbym Ci Samsunga Galaxy s4 no ale, 600 zł.

Proponuję zajrzeć w HTC, nie podam Ci konkretnego modelu bo nie używam tych telefonów ale mój znajomy ma jakiegoś tam HTC i jest z niego zadowolony :)

Najlepiej polecic najnowszy telefon ... rownie dobrze mogles napisac ze polecasz mu HTC one i iPhone 5, no ale 600zl ....

Ja osobiscie polecam tobie HTC Wildfire S ewentualnie Samsung Galaxy Ace 2 :) Dobre telefony,...

61093c6efb.png

Opublikowano

Również polecam rozejrzeć się za SII, telefon wciąż dobry. Jednak jeżeli chodzi o aktualizacje to musisz wiedzieć, że SII zakończy swój żywot na aktualizacji do 4.2.2.

Opublikowano

Ja ci polecam htc desire z . Mam i jestem zadowolony . Do przegladania neta super zabawka . Czyta wszytsko jave itp . Nic nie muli .No i za 600zl kupisz . Co do wielkosci to sa jeszcze wieksze . Do wagi telefonu sie przywyczaisz xD

BUM

Opublikowano

A co myślicie o xperii Tipo? Koszt to 400-500 zł, znajomy ma i nic mu nie tnie, działa płynnie.

Z tego co słyszałem w tym telefonie trzeszczy obudowa i aparat fotograficzny jest słaby. Jeżeli podoba Ci się wygląd tego telefonu, nie zależy Ci aż tak na nagrywaniu video/robieniu zdjęć, to można byłoby rozważać tę propozycję.

Opublikowano

Szukaj taniego Samsunga Galaxy S II. Ma dobry procesor, 1 GB RAMu, 16 GB pamięci wbudowanej i 4.3".Choć telefon już jest długo na rynku bez problemu radzi sobie z lepszymi grami. <br /><br />Ewentualnie obczaj:<br />HTC Sensation <br />XPERIA S <br />S Advance <br />Ace 2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...