Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Przeniesienie BF3 na inny pc

sowa98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w komputerze pada mi karta graficzna ( laptop ) i oddaje do reklamcji. Jako, że mam na nim BF3 chciałbym przenieść go na nowy, czy da się coś zrobić, aby przenieść origina razem z BF3 na nowy pcet? Proszę o szybką odpowiedź.

Pozdrawiam, Sowa98.

Opublikowano

Wystarczy że skopiujesz folder origin games i podmienisz go na nowym kompie.

20GB w przypadku podstawki, spory nośnik musi mieć :P

Proponuję przenieść HDD (bo raczej pod S-ATA jest).

Opublikowano

Przeciez . Wystarczy ze zainstaluje origin na nowym kompie czy tam laptopie . I zianstaluje gre . Przeciez wszystko jest na koncie origin

Przybij Piątke [5] :D

Opublikowano

20GB w przypadku podstawki, spory nośnik musi mieć :P

Proponuję przenieść HDD (bo raczej pod S-ATA jest).

Ale nie musi on naraz wszystkiego przenosić. Ja na kilka razy przenosiłem pendrive'em 8 GB.

Pumpernikiell.png

Opublikowano

Przenieść gre możesz, ale będziesz musiał naprawić instalacje, bo nie ma siły żeby na innym OS poszedł Ci od razy bez niczego :)

Jeśli masz w miare szybkiego neta, to lepiej usunąć, na innym komputerze zainstalować Origin, zalogować się i pobrać od nowa.

Ale od razu mówię, że twój progres w kampanii się wyzeruje.

WBIOJVy.png

Opublikowano

Przenieść gre możesz, ale będziesz musiał naprawić instalacje, bo nie ma siły żeby na innym OS poszedł Ci od razy bez niczego :)

Jeśli masz w miare szybkiego neta, to lepiej usunąć, na innym komputerze zainstalować Origin, zalogować się i pobrać od nowa.

Ale od razu mówię, że twój progres w kampanii się wyzeruje.

Czemu niby miał by się wyzerować?

Pumpernikiell.png

Opublikowano

Usunięciem plików jak na nowo pobierasz. No chyba, że się zapisuje wraz z profilem Origin, ale nie jestem pewna. Może ktoś mnie poprawi :)

WBIOJVy.png

Opublikowano

Origin automatycznie wysyła stan gry do chmury, więc nie stracisz zapisanego stanu gry no chyba że klikniesz podczas uruchamiania gry "użyj plików lokalnych", gdy Origin synchronizuje pliki.

Pumpernikiell.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...