Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie 6/7 dla mentala?

Adriano™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie 6/7 dla mentala slyszalem już róźne opcje

2000/5 sila

50wart./5 sila

5 sila/5 kryt

50wart./2000

Obecje mam 50/5, jakie wy polecacie? Serwer Senthia.pl

Opublikowano

Jeśli do rekordów to 50 wart/5 siła. A tak np na wojny to 2k hp/50 warto bym bonował..

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

Do expa jeśli masz mało hp to zrób 2k hp + 50 wartość a jak uciągasz a chcesz więcej bić to walnij 50wartość/5sila

Do PVP radzę Wartość/HP

#JebacSygnatury

Opublikowano

Do expa jeśli masz mało hp to zrób 2k hp + 50 wartość a jak uciągasz a chcesz więcej bić to walnij 50wartość/5sila

Do PVP radzę Wartość/HP

Chodzi mi jedynie o PvP ;)

Opublikowano

Wszystko zależy od tego do czego ci te eq potrzebne, u mentala zazwyczaj wybór jest między hp/sila/wartość ataku.

Musisz zdecydować sam czy chcesz robić eq klasowe, wojenne, czy poprostu zeby pobawić się w m1 :P

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ja jak gram mentalem to zawsze HP + Siła lub wartość ataku (co pierwsze wejdzie. ;PP)

Opublikowano

Najlepiej będzie chyba 5siła/50 wart. Jeszcze zależy to od serwa na niektórych jest np. w 6/7 dużo pż 20k to wtedy napewno będzie lepiej włożyć 20k pz/5 siła .

Opublikowano

Ja bym bonował 5 siła / 5 kryt .

Dlaczego ? Wiadomo mental polega w 80% na skillach a te 5 siły w 8 itemach ( miecz,zbroja,kolce,tarcza,naszyjnik.branza,butki,hełm ) daje nam 40 siły czyli dość dużo , do tego 40% na kryta a z doświadczenia wiem że gdzies jeszcez masz coś na kryta wiec ok. 50% a kryt z duchowego lub walnięcia i koniec ;)

Drugą opcją jest 5 słia / 50 wartośc .

Siła - już pisałem skille , a 400 ataku to też dosyć dużo :)

Trzecia opcja to 2 k HP / 5 siła .

Ale w ta opcja jest dobra tylko , gdy nie wyrabiasz z HP .

Ewentualnie rób tak jak ja , czyli od 1 do 5 bony - same abs , % na kryta jeżeli to możliwe , % na ludzi jeżeli to możliwe , % na odp. na magie jeżeli to możliwe , % na przeszywke jeżeli to możliwe . Ta opcja daje ci HP , ABS , KRYTA , itd.

Generalnie Szukam Osoby , Która Potrafi Zrobić Fajną Grafikę Na Sygnaturę , Jak Ktos Może Się Podjąć Tego Zadania To PW ^^ ( Oczywiście Za Darmo - PLN , Jego Nick/Pseudonim Będzie Umieszczony W Grafice - By... )

Opublikowano

Moim zdaniem potrzebna jest siła i kryt

Za dobrą odpowiedź daj mi

LIKE +

Tak żebram o +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...