Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DIablo 3-realny zarobek.

ibox007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy w tej chwili idzie zarobić realną kasę na diablo 3?(dom aukcyjny itp.)
Mam zamiar kupić grę, ale chce żeby przez czas wakacyjny kasa za nią się zwróciła.
Czy grając 2-3godziny przez okres 1-2miesięcy, da radę coś na tym zarobić?

Znacie jakieś inne gry na których w miarę łatwo zarobić kasę?

Pozdrawiam!

Opublikowano

2-3 godz. masz na myśli dziennie? Nie rozśmieszaj mnie. Masz bardzo małe szanse, że zwróci Ci się hajs. Chyba, że będziesz miał szczęście i dropnął Ci jakieś rzadkie wartościowe legendy.

Opublikowano

Farmiąc 3h dziennie przez okres miesiąca idzie coś zarobić?

Wogóle czy da się coś ''dorobić'' na diablo 3 czy gra nie warta świeczki? :)

Opublikowano

Nie, przez okres miesiąca farmiąc 3h dziennie nie da rady, a jeśli zaczynasz zupełnie od nowa to Twoje szanse spadają do może 0,1% że Ci się to zwróci. Ogólnie na Diablo da się zarobić, ale nie są to setki czy tysiące zł. Sama gra jest dosyć przyjemna, można się pobawić.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Na diablo DA SIĘ zarobić, jak sprzedajesz amerykanom coś to już w ogóle, tam srają kasą dzieci które kartę ojca mają i słyszałem że nawet do 2 tysięcy zł dochodzą ceny, a nawet więcej (i to czasem nawet za 1 item)

Jedyna rzecz, która stoi na przeszkodzie to szczęście połączone z umiejętnościami gracza, musisz mieć i w chuj szczęścia na dropnięcie takiego legendarnego przedmiotu, i kilka lat w tę grę grać żeby ogarniać.

Podsumowując nie da się zarobić nic w ciągu nawet roku czasu, jeżeli nie potrafisz grać lub zaczynasz.

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

Nie będe się rozpisywał bo dosyć troche pieniążka mam na diablo. Ale jeśli chcesz zarabiać to wystarczy godzina dziennie. Musisz mieć kasy troche to zainwestowania na AH i tyle ja sam codziennie jesli mam dobra passe obrazam conajmniej z 2-3b golda

Opublikowano

Na diablo DA SIĘ zarobić, jak sprzedajesz amerykanom coś to już w ogóle, tam srają kasą dzieci które kartę ojca mają i słyszałem że nawet do 2 tysięcy zł dochodzą ceny, a nawet więcej (i to czasem nawet za 1 item)

Jedyna rzecz, która stoi na przeszkodzie to szczęście połączone z umiejętnościami gracza, musisz mieć i w chuj szczęścia na dropnięcie takiego legendarnego przedmiotu, i kilka lat w tę grę grać żeby ogarniać.

Podsumowując nie da się zarobić nic w ciągu nawet roku czasu, jeżeli nie potrafisz grać lub zaczynasz.

LOL.... ta gra ma rok jakie lata... czytasz forum wiesz co ubrać na dana postać farmisz szybko i efektywnie dużo farta i masz;c

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Nie będe się rozpisywał bo dosyć troche pieniążka mam na diablo. Ale jeśli chcesz zarabiać to wystarczy godzina dziennie. Musisz mieć kasy troche to zainwestowania na AH i tyle ja sam codziennie jesli mam dobra passe obrazam conajmniej z 2-3b golda

Good joke. 2-3b dziennie ? Najlepsi streamerzy tyle dziennie nie wyciągają. A taka szara myszka jak Ty ma tyle zarabiać ? Idź opowiadać te bajki gdzie indziej.

Opublikowano

Ludzie ludzie, jasne że się da zarobić na diabełku tylko jest pewien wybór : albo grasz w Diablo 3 albo w Dom Aukcyjny

Cała technika polega na skupowaniu itemów za cenę z licytacji a nie z kup teraz (w takim celu wchodzi się na wyposażenie (ja przeważnie wbijam na pancerz) i daję na czas licytacji jak najmniejszy i wyszukuje coś dobrego gdzie aukcja zaraz się kończy (trzeba mieć trochę cierpliwości i szczęścia)

Mi się ostatnio udało kupić okowy z resami po 30,str 190 i dmg crit 50% za około 30kk a sprzedałem za 19 euro

GL hf

Zabici wrogowie lubią się rozerwać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...