Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Programiści

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hej, niedawno utworzył się nowy team, tworzący grę via www od podstaw.

Posiada on grafika oraz dwoje programistów php, mysql. Do pełni szczęścia brakuje nam programisty js, ajax, jq. Tak więc pilnie go poszukujemy.

Gra jest z gatunku fantasy-postapo(kolizja światów i konsekwencje z tego wynikające).

Jeżeli jesteś zainteresowany, chcesz dowiedzieć się więcej, napisz do mnie prywatną wiadomość.

Projekt jest tworzony w ramach rozwijania umiejętności i hobby, więc niestety nie oferujemy

za współpracę wynagrodzenia finansowego, jedynie korzyści płynące z bycia w teamie. Jeżeli chodzi o mnie i moje umiejętności, jestem człowieczkiem od pisania i grafikiem. Jeżeli ktoś jest ciekaw wieku, wszyscy jesteśmy pełnoletni i chętni do stworzenia nowej gry.

Pozdrawiam Sellai :)

Opublikowano

Pisz pw , podam Ci namiary na osobe która zna dosyć dobrze JS z rozszerzeniami.

Fan happy tree friends.

Nr. gg otrzymują zaufane osoby.

Opublikowano

Ok, znaleziono! Teraz tylko potrzeba nam kogoś kto czuje się mocny w stronie fabularnej i chce być pomysłodawcą. Jeżeli ktoś taki się znajdzie to czekam na kontakt :)

Opublikowano

Mieć mam, tylko co z tego jeżeli ja uważam to wszystko co wymyśliłam za coś wspaniałego, a może się okazać w praktyce że nie wszystkie rozwiązania są dobrze przemyślane, lub można zrobić coś jeszcze innego/lepszego. Dlatego ktoś, kto spojrzy na wszystko z innej perspektywy jest zawsze przydatny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...