Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] KamerMod PL

Witek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam następujące pytanie. Który z plików odpowiada za funkcję "Atakuj w zasięgu"? Chciałbym go edytować by zwiększyć ów zasięg.

Dziękuje za pomoc, pozdrawiam!

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Jak masz mobber hack to tu zmieniasz na 9999 musisz kliknac f5 albo f6 i ci wyskoczy multi hack. i na dole po lewej taka ikona psa szara

image.png

BUM

Opublikowano

Czy to jest wersja dla serwera PL? Bo jak widzisz w temacie zaznaczyłem PL. Poza tym ja nie chcę przyciągać mobków tylko nieznacznie zwiększyć zasięg ataku postaci (radius).

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Sprawdzałeś to co zaznaczyłem to chyba jest do zwiększenia zasięgu ataku 1371400132-U321494.jpg

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

Witek możesz mi napisać jak zainstalować kamermoda? bo mi pisze że mod niepoprawnie zaistalowany... i nie wiem o co chodzi

Musisz go zainstalować do folderu z metinem ( NIE POLSKIM )

1390622.jpeg

coming soon...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...