Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Michalskimt2 [Hamachi][Pl]

szymi244

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Chciałbym Państwa zaprosić na Nowy prywatny server MichalskiMT2, który bedzie otwarty 30 grudnia i bedzie dostpeny caly dzieen i całą noc. Przejdźmy Do sprawy servera:

Raty-będą zwiększane ale narazie jest 400% exp, 400% drop 400% drop yang

NPC-Rybak: stalki+6, pierscien expa, rekawica zlodzieja, i itemy z IS

Handlarz Bronią- Zatruty+5, Zlodziej Dusz+5, bronie na 80 lvl z odbugowanym DMG +5

Handlarz Rózności- KD za 1kk, wszytko to samo tylko zamiast potow będzie błogosławienstwo smoka (chyba wszyscy wiedza ze jest to 100% lepsze od potow)

Handlarz Zbrojami- Zbroje na 34 lvl, helmy na 21lvl, tarcze na 41lv,l szkaty Ripera za 11kk

Handlarz włóżmitu xD- Bedzie dodany nowy, jescze nie wiem co tam bedzie, ale coś odjazdowego ;D

NABÓR NA GM OFF

REJE

To jest ukryta treść, proszę

HAMACHI

SPOL I SKAN

Jeszcze pozostała kwestia Kowala, poniewaz narazie nie wiem jak zrobic zeby nie palił, ale sie dowiem chyba ze ktos wie to pisać, a ulepszacze jescze nie wiem czy bedzie trzeba Bo tez nie wiem jak zrobic.

Pozdrawiam ALL M2 forever!!!!!

gg:9796199

Opublikowano

No wiecie server jest bardziej dla zaawanswowanych graczy, poniewaz raczej bedzie trzeba ulepszaczy, GM jedynie daje od 1 lvl 1 lvl konia a od 25 11 lvl konia a od 75 21 lvl konia, Reszte trzeba robic samemu ;p, Jak bede mial dobry humor to przywolam kowala z DT ;p

Opublikowano

Fajnie sie reprezetuje ... Jak wypali bedzie spoko

Wypali, napewno, tylko potrzebuje kogś na GM żeby pomagał robić w navicat, zmieniać handlarzi itp ..

Opublikowano

Bym mogl ale dlugo zanim serv odpalisz kicha.

2 dni do odpalenia a jeszcze musze wszystkich handlarzy poustawiać, ale 2 dno to długo?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...