Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wejdziecie na bloga o recenzjach?

NiePyskuj2013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszedłem i wyszedłem.

Zanim się za to zabierzesz naucz się zasad pisania recenzji, stosuj zamienniki, żeby wyelinować powtórzenia. Z ortografią też chyba się nie spotkałeś. W dodatku "recenzja" GRO to co najwyżej Twoje ogólne odczucia, nie ma tam nic o mechanizmach, rozgrywce, fabule. Tylko same "fajne" rzeczy, gra, halucynacje z niedożywienia.

Patataj

Opublikowano

Wszedłem i wyszedłem.

Zanim się za to zabierzesz naucz się zasad pisania recenzji, stosuj zamienniki, żeby wyelinować powtórzenia. Z ortografią też chyba się nie spotkałeś. W dodatku "recenzja" GRO to co najwyżej Twoje ogólne odczucia, nie ma tam nic o mechanizmach, rozgrywce, fabule. Tylko same "fajne" rzeczy, gra, halucynacje z niedożywienia.

Komuś się zawsze będzie coś nie podobać :)

Opublikowano

Kolejny temat o twoich ''blogach''. Recenzje fatalne, krótkie i nie są tak właściwie recenzjami. Po za tym, wygląd bloga ubogi.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Jak już się bierzesz za coś takiego, to przynajmniej napisz to porządnie. Popraw również estetykę bloga, bo odrzuca. Poczytaj jakieś inne recenzje, naucz się je pisać, a dopiero potem bierz się za bloga.

Opublikowano

No cóż, żeby mieć fanpage, trzeba mieć fanów ;].

A żeby mieć fanów, trzeba robić coś porządnie :D.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...