Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy wyjdzie wersja 1.6?

Endriex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś wie kiedy ma wejść ta cholerna wersja 1.6?

bo już czekam i niemoge sie doczekać.

Ja wiem że google nie gryzie ale ono nic nie pomogło. Nikt niewie kiedy ma wejść ta wersja? o.O

P.S

jeżeli już taki temat był to przy zamykaniu proszę podać linka.

Opublikowano

Pewnie dowiemy sie jak ta wersja wyjdzie, nie? Ja bym tam za duzo od nich nie oczekiwal, jakies takie mniemanie mam. Badzcie na bierzaco ze Snapshotami ktore wprowadzaja was w 1.6.

Opublikowano

Podobno pisali, że pod koniec czerwca (end roku szkolnego :D ), Ale im później tym lepiej... Nie chce mi się znowu aktualizować serwera =P

Opublikowano

Podobno pisali, że pod koniec czerwca (end roku szkolnego :D ), Ale im później tym lepiej... Nie chce mi się znowu aktualizować serwera =P

a ja akurat czekam na utworzenie serwera po wejściu tej aktualizacji xD

Opublikowano

Jacy wy nie cierpliwi ;_; Jak zrobią to będzie, Lecz sądze że gdzieś pod koniec czerwca ;)

Opublikowano

Jedno powiem -,-. Trochę "Cierpliwości" nadejdzie ta chwila i wejdzie minecraft 1.6 . Przestańcie spamować tematami "kiedy wejdzie minecraft 1.6" ..

Opublikowano

Jedno powiem -,-. Trochę "Cierpliwości" nadejdzie ta chwila i wejdzie minecraft 1.6 . Przestańcie spamować tematami "kiedy wejdzie minecraft 1.6" ..

no wiesz.... niektórzy z wielu powodów spamują :P

Opublikowano

oo rany o.O

co mi z tego że doczekam się wersji 1.6 jak i tak bede musiał 2 tyg czekac na wydanie wiekszej ilosci pluginów do serwera :unsure:

Opublikowano

Boze juz rzygam tym pytaniem , śledź twitter chlopaków z mojanga a nie pytaj na forum gdzie 50% które odpowida w tym temacie nie zna dokładnej daty i nikt jej nie zna Poza Mojangiem , raczej wątpię aby oni sami wiedzieli ...

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...