Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ultimate skin

ultracod123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie temat byl juz 154243 razy, ale we wszystkich bylo cos na temat "do kogo to bedzie skin", a mi chodzi o to, kiedy ten skin bedzie. Oczywiscie nikt nie jest wrozka i nie poda mi dokladnej daty, ale chodzi mi o to, ze ten skin pojawi sie raczej w czasie najblizszych 2 tygodni , czy moze trzeba bedzie czekac dluzej?

Aaa, moze wiecie kiedy pojawi sie na PBE?

Opublikowano

Na PBE z tego co wiem jest skin, ale splasha nie ma czy coś w tym rodzaju - Udyr. Nie mam PBE więc nie chcę kłamać.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Chodziły Ploty, ze będzie to cyber kata...

Co do daty to róznie,, polecam sprawdzać PBE..

Będzie to Udyr a ikonka skina jest przy Udyrze lecz jest ona po prostu ciemna czyli streszczając okienko do skina jest a skina nie ma.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Udyr dostaje dawno obiecanego skina., który na pewno nie będzie ultimate.

KIEDY WY KURNA NAUCZYCIE SIĘ CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM? Dziwie się, że takie osoby jak wy zdajecie testy gimnazjalne i szóstoklasisty.

Morello na forum oficjalnym odpowiadał na pytanie "Czy ten skin będzie dla kogoś związanego z Freljordem?" ODPOWIEDZIAŁ "NIE!"

i to już do falusa Pana przekreśla sprawę, że to będzie ultimate dla Udyra.

@Edit

Jakby mnie ktoś pytał to skina nowego dostaje Mordekaiser i tyle w temacie. Jeżeli zobaczycie.

Opublikowano

Udyr dostaje dawno obiecanego skina., który na pewno nie będzie ultimate.

KIEDY WY KURNA NAUCZYCIE SIĘ CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM? Dziwie się, że takie osoby jak wy zdajecie testy gimnazjalne i szóstoklasisty.

Morello na forum oficjalnym odpowiadał na pytanie "Czy ten skin będzie dla kogoś związanego z Freljordem?" ODPOWIEDZIAŁ "NIE!"

i to już do falusa Pana przekreśla sprawę, że to będzie ultimate dla Udyra.

@Edit

Jakby mnie ktoś pytał to skina nowego dostaje Mordekaiser i tyle w temacie. Jeżeli zobaczycie.

Wyczuwam ból dupy. PS Daj linka do tego tematu, najlepiej do postu.

@top. Dostanie w najbliższym czasie. Na razie nikt nie zna daty. Ja za to bardzo bym się cieszył gdyby był to Udyr/Morde.

Opublikowano

Sorry, to było na Reddicie AMA. Udyr dostanie prawdopodobnie skina za 1350 rp lub 1820. The Spirit Walker jest powiązany z Freljordem i nie może być ultimate. A Mordekaiser ma od daaaawna niedokończony skin Dark Crusader, ktory (jak znany nam Pulsefire Ezreal) miał splasha i był już ogolnie pokazany, ale go wycofano. Histora się powtarza? Ze starego skina zapomnianego znowu zrobią ultimatke.

Opublikowano

Chodziły Ploty, ze będzie to cyber kata...

Co do daty to róznie,, polecam sprawdzać PBE..

Po przeczytaniu Twojego postac wyszukalam ta cala Cyber KAte...

Jesli to ma byc cos takiego to nie ma sie czym napalac. Jedynie zmiana kolorow przy uzywaniu skilla... Bardzo slabo... W dodatku za taka cene?

Opublikowano

Jesli to ma byc cos takiego to nie ma sie czym napalac. Jedynie zmiana kolorow przy uzywaniu skilla... Bardzo slabo... W dodatku za taka cene?

Kurwa, wiem ze 3/4 społeczności MPC nie używa mózgu, ale zeby aż tak

PARTICLES - Cząstka , wiec masz pokazane tylko zmiany kolorów w skilach

dżizas krajst
Opublikowano

O kurwa.. Straciłem wiarę w MPC.

Jeśli nie wiesz co to za film to nie pieprz o tym, bo riot nie byłby na tyle głupi, żeby kurwa tylko kolor skilli zmienić.

Następnym razem polecam czytać tytuł filmu >particles, >very unfinished..

@Topic

Ultimate skin będzie raczej na Katarinę (Cyber Katarina, ze względu na jej popularność [chodzi tutaj o bronze/silver i normale]), albo Mordekaisera, innych opcji nie ma ;)

@Edit

Tutaj macie tekstury Cyber Katariny (też w chuj niedokończone) wyciągnięte z plików lola:

http://www.youtube.com/watch?v=PgkbjBKoyEg

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

@UP

Katarina nie ma 4 litery w nazwie umiejętności "E". Chyba że licząc drugie słowo ale wątpię. Niedawno dostała na święta i jej wystarczy skinów.

Opublikowano

@UP

Katarina nie ma 4 litery w nazwie umiejętności "E". Chyba że licząc drugie słowo ale wątpię. Niedawno dostała na święta i jej wystarczy skinów.

Spoko, ale rozumiesz, że RIOT patrzy tylko na popularność postaci? Chcą mieć z tego zyski, a nie dawać mało używanym postaciom typu Heimer (nie mówię, że jest słaby, ale jest outplayed) którymi nikt nie gra.

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

I tak chujowo wygląda, a jakby patrzyli na popularność to dali by blitzcrankowi/cait/lee sinowi

Mi się jednak wydaję, że dostanie Udyr (Nawet, jeżeli jest powiązany z freljordem.) a jak już to Mordekaiser. Jedne z mniej popularnych champów a jak wyszedłby ultimate to wreszcie by docenili ich moc. I tak pewnie będzie to jakiś champ za 6300, żeby ludzie kupili go za RP.

Opublikowano

@UP Dokładnie.

Poza tym jak już było wiadomo, że Ezreal dostanie super-skina, to dopiero po tym był grany i popularny as hell. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...