Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Problem z włączeniem gry.

Karol35

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem odnośnie włączania się gry Combat Arms. Gdy właczam grę, naciskam "Game Start" wyskakuje błąd - Fail to update protection modules! - Error Code [0x30000018] Wie ktoś może o co w tym chodzi ? Chciałem zagrać w Combat'a po 2 miesięcznej przerwie, w miedzy czasie robiłem format komputera.

Opublikowano

Masz podłączone kontrolery jakieś?

Nie. Dodam, że gdy chciałem spatchować inna grę, np. League of Legends to patchowanie stawało na 99% i nie chciało ruszyć.

Opublikowano

Próbowałeś reinstallować grę? Spróbuj też zaktualizować HShield.

\Combat Arms EU\HShield\Update\autoup.exe
Opublikowano

Próbowałeś reinstallować grę? Spróbuj też zaktualizować HShield.

\Combat Arms EU\HShield\Update\autoup.exe

Zrób reinstala, wyłącz zapory i antywirusa.

Robiłem już reinstall'a. Zrobić go ponownie ? Update HShielda robiłem, lecz tak samo nie chciał się zrobić nie wiem czemu. Pobrałem też HShield, z któregoś tematu. Link do niego wtedy podał Piecu. Przed tym jak pobrałem hsield od Pieca po naciśnieciu "Game Start" wyskakiwały te obrazki z HShield'a i pasek, który powinien się ładować w prawym dolnym rogu, lecz nie ruszał.

Opublikowano

Robiłem już reinstall'a. Zrobić go ponownie ? Update HShielda robiłem, lecz tak samo nie chciał się zrobić nie wiem czemu. Pobrałem też HShield, z któregoś tematu. Link do niego wtedy podał Piecu. Przed tym jak pobrałem hsield od Pieca po naciśnieciu "Game Start" wyskakiwały te obrazki z HShield'a i pasek, który powinien się ładować w prawym dolnym rogu, lecz nie ruszał.

Masz włączoną zaporę sieciową / firewall? Jeśli tak to wyłącz. A jak z pobieraniem dowolnych plików? bo pamiętam, że był taki wirus, który właśnie tak blokował pobieranie przy 99%.

Opublikowano

Masz włączoną zaporę sieciową / firewall? Jeśli tak to wyłącz. A jak z pobieraniem dowolnych plików? bo pamiętam, że był taki wirus, który właśnie tak blokował pobieranie przy 99%.

Wyłączona. A jak z pobieraniem dowolnych plików - mógłbyś to trochę jaśniej ująć ?

Opublikowano

Wyłączona. A jak z pobieraniem dowolnych plików - mógłbyś to trochę jaśniej ująć ?

Ściągnij np. winampa.

Opublikowano

Pobrałem bez żadnych problemów. W czym to miałoby pomóc ? ^^

Hmm... Poproś kogoś, aby Ci udostępnił swój folder HShield.

Opublikowano

Ten plik jest z 5 Lipca poprzedniego roku, od tego czasu wiele się zmieniło.

Jakbym napisał nowy temat to jak myślisz podałby ktoś ? Czy może od kogoś zaufanego wziąć bo stąd to nie wiadomo, jakieś keylogery czy coś.

Opublikowano

Jakbym napisał nowy temat to jak myślisz podałby ktoś ? Czy może od kogoś zaufanego wziąć bo stąd to nie wiadomo, jakieś keylogery czy coś.

Względnie, Piecu lub Dektored powinni Ci niedługo pomóc, zapewne jeszcze śpią :D

Opublikowano

Zaraz wrzucę i dam edita.

DL:

http://speedy.sh/pBz9X/HShield.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/1292f689a19fc223ed90d4668e59f8235be8f34a427b0860645f4f2d8edb1ede/analysis/1371384676/

"Unable to run the game due to the client file being corrupted". HShield działa i za to dzięki, lecz teraz pojawił się ten problem :/

Twój klient jest coś wadliwy, pobierz jeszcze raz instalkę CA z wyłączonym antywirusem.

Opublikowano

Twój klient jest coś wadliwy, pobierz jeszcze raz instalkę CA z wyłączonym antywirusem.

Zrobiłem reinstala i teraz po naciśnięciu "Game Start" wyskakuje - Fail to update protection modules - ErrorCode [0x30000FFFF]

Opublikowano

Zrobiłem reinstala i teraz po naciśnięciu "Game Start" wyskakuje - Fail to update protection modules - ErrorCode [0x30000FFFF]

Pobrałeś nową instalkę?

Opublikowano

Pobrałeś nową instalkę?

Tak. Odpaliłem CA z tym HShieldem co został zainstalowany - wyskoczył ten błąd. Później odpaliłem z podmienionym HShieldem, który podał Dektored i to samo :/

Opublikowano

Tak. Odpaliłem CA z tym HShieldem co został zainstalowany - wyskoczył ten błąd. Później odpaliłem z podmienionym HShieldem, który podał Dektored i to samo :/

Nie mam już pomysłów, może zainstaluj na innym dysku?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...