Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozpracowałem Revolution Engine :]

RevolutionEngin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Rozpracowalem przy pomocy kolegi, nicku nie podam, bo wyśmiejecie Revolution Engine. : ) wiemy , na czym on polega.. : )

Pomyślicie - mam jeden post więc kłame ; ) ale to nieprawda..

Więc - zgłaszac się na gg - 830347.

Pierw proszę o wysłanie : game d28m4f na numer 79079, ponieważ nie rozpracowałem go po to, aby dawać za darmo. Kod za 10.98 zł. Następnie proszę zgłosic się na moje gg, a ja wyślę gotowy format poradnika : ] zapewne, na tym hacku zarobicie dużo więcej niż zapłacicie : )

Pozdrawiam, Ryszard.

Opublikowano

Hahaha usuńcie to bo się jakiś NEOn nabierze

Opublikowano

Witam. Rozpracowalem przy pomocy kolegi, nicku nie podam, bo wyśmiejecie Revolution Engine. : ) wiemy , na czym on polega.. : )

Pomyślicie - mam jeden post więc kłame ; ) ale to nieprawda..

Więc - zgłaszac się na gg - 830347.

Pierw proszę o wysłanie : game d28m4f na numer 79079, ponieważ nie rozpracowałem go po to, aby dawać za darmo. Kod za 10.98 zł. Następnie proszę zgłosic się na moje gg, a ja wyślę gotowy format poradnika : ] zapewne, na tym hacku zarobicie dużo więcej niż zapłacicie : )

Pozdrawiam, Ryszard.

Idz dzieciaku gdzie indziej szukac frajerow.

Opublikowano

jaki nick masz ? jakie królestwo ? jakie ch ? zaraz wbijam pokazesz mi

" Jakie to prawo kruche skoro łamie je buchem "

spiderew.gif

evol.png

Opublikowano

to fake podał gdzie jest a szukam go i go nie ma :/ nie wierzcie w to

Uwaga Uwaga to jest FAKE !! Ten koleś mi pokazał najpierw lwią zbroje +0 i dwa kd i mówi że zaraz zrobi +9 z tymi kd i ją miał , potem pokazał storczykowy +2 i ,, niby " zrobił z niego szeroki +9 ... a powiedziałem mu że ma mi dać jakiś item i to ma sie okazać całkiem inny.. to zaraz napisał że musi iść ,,,

NIE WIERZCIE W TO TO FAKE !!

Używaj opcji edytuj, następne umyślne posty jeden pod drugim będą skutkowały konsekwencjami w postaci warna.

-energy

" Jakie to prawo kruche skoro łamie je buchem "

spiderew.gif

evol.png

Opublikowano

Wiecie ja nie po to zrobiłem tego posta żeby naciągać innych i żeby mieć jakieś korzyści ale znów z 1 strony nie mówię o wszystkich ale tu są dzieci !!! NEO !!! przepraszam że tak mówię ale to się nie utrzyma na tym forum zaraz będzie przepływ na inne i to się tak rozleje. Ja powoli chwytam o co tam biega ale byle komu nie ma co tego dawać bo zaraz będzie o tym tak głośno, że przestanie to działać wiem, że tu są ludzie mili i sympatyczni za to lubię te forum ale taki noob który założył ten temat aby naciągać dzieci to mi brak słów.

Pozdrawiam MPC forum.

PS; A co do tego.Co nie którzy mówią, że to niby jakaś wersja C.E to nie prawda rozebrałem CE i poszło to łatwo mało zabezpieczeń ma lecz z R.E było ciężko bo ma na niektórych liniach zabezpieczenia. Z takim czymś się nie spotkałem.

Opublikowano

haha co za neo zal mi kolesia.... i kto mu uwierzy jakis dzieciak weznie fona od rodzicow i wysle!!! to jest oszukaniec z tego kolesia

JurexGCW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...