Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dywizja

Cytrynka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytankoo, wczoraj awansowałam z Plat V do Plat IV.

Moje pytanie polega na tym, dziś przegrałam już 4 gry mając 0 punktów, (po awansie nie wygrałam żadnej gry)

po ilu kolejnych przegranych grach, wróci mnie do Plat V?

PS.

Wyczytałam, zeby spasc to najpierw trzeba zdobyc pkt, a potem je przegrać, i dopiero jest możliwosc spaść.

Proszę o odpowiedź, Dziękuje i Pozdrawiam : 3

Jeśli jesteś Fajny Daj +Będę Bardzo wdzięczna ;****

Zapraszam na Mój Profilek:*****

Opublikowano

System na ogół wywala dywizję w dół gdy masz 0 lp i przegrasz 2-3gry, w tym przypadku miałaś jednak mocne MMR adekwatne do platyny 4, dlatego system trzyma cię jeszcze w Plat 4.

Imo spadniesz po 1-2 następnych przegranych grach.

Opublikowano

Tak, musisz wygrać choć jedną grę i potem przegrywać. Jednak jeśli będziesz naprawdę długo i dużo przegrywał system ma możliwość cofnąć Cię do 5 dywizji, co nie zmienia faktu że ukryte elo cały czas leci w dół

Opublikowano

Tak na wstępie ile płaciłaś za boostowanie?

@top

w przypadku 0 lp - tak jak up, przeważnie wywala po 2/3 grach w dół, ale widocznie booster narobił ci ładnie mmr i dlatego jeszcze się trzymasz, widocznie był ogromny wins streak, w razie czego daj link do profajla.

@Down

wiesz co, nie zwróciłem uwagi na płeć, ale na to, że nie wiesz rzeczy, o którą się pytasz po tylu grach myślę, że jakieś pojęcie się ma.

@2xdown

o jakim ty goldzie mówisz, siedzę w silverze ;c.

Opublikowano

Tak, musisz wygrać choć jedną grę i potem przegrywać. Jednak jeśli będziesz naprawdę długo i dużo przegrywał system ma możliwość cofnąć Cię do 5 dywizji, co nie zmienia faktu że ukryte elo cały czas leci w dół

Właśnie co do ''Elo'' sprawdzałam na lolkingu, po tych grach, czekałam az aktualizuje się lolking, nadal 1920 ; 33

Dzięki, za pomoc : )

Tak na wstępie ile płaciłaś za boostowanie?

@top

w przypadku 0 lp - tak jak up, przeważnie wywala po 2/3 grach w dół, ale widocznie booster narobił ci ładnie mmr i dlatego jeszcze się trzymasz, widocznie był ogromny wins streak, w razie czego daj link do profajla.

Od razu boostowanie, że dziewczyna gra, to oznacza, że są słabsze, od płci przeciwnej, daruj sobie, takie beznadziejne komentarze :)

Opublikowano

kolega uparcie nie moze wyjsc z gold elo, pewnie go urazilas.

Bardzo możliwe, lecz w tym momencie, kolega Up, uraził mnie : )

Opublikowano

Właśnie co do ''Elo'' sprawdzałam na lolkingu, po tych grach, czekałam az aktualizuje się lolking, nadal 1920 ; 33

Dzięki, za pomoc : )

Od razu boostowanie, że dziewczyna gra, to oznacza, że są słabsze, od płci przeciwnej, daruj sobie, takie beznadziejne komentarze :)

elo na lolkingu jest całkiem inne od tego ukrytego. Przypuśćmy wygrałeś grę i dostałeś te 15 pkt to do tych 1920 dochodzi Ci te 15 a w rzeczywistości są to inne cyfry :) Choć i tak nie jest to udowodnione naukowo ;p

Opublikowano

Bardzo możliwe, lecz w tym momencie, kolega Up, uraził mnie : )

albo, ze ktos w platynie powinien to wiedziec, jestem w sliverze i wiem o takich rzeczach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...