Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy warto kupić fife 13 ?

matibart1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie. Czy warto kupować fife 13 w czerwcu? Bardzo bym chciał zagrać ale na święta będę miał 14. Lecz brak mi fify bo moje inne części oddałem dla brata ciotecznego. Proszę o pomoc.

Opublikowano

A moim zdaniem także nie kupuj 13 ponieważ możesz jeszcze cierpliwie poczekać te 2 miesiące i kupić 14 i na dodatek będzie ci się opłacało ponieważ każdy się przeniesie na 14 i więcej będzie graczy na Ultimate Team, a tak jak teraz kupisz to będzie mniej graczy na fifie 13, no chyba że masz dużo kasy to kup teraz 13 i we wrześniu 14.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

nie kupuj 13 pozycz sobie od kogos nawet jakas starsza wersje i czekaj na 14 :)

dzięki. Nie mam za dużo kasy gdyż 100 zł a na fife 14 i tak nie starczy.ale sie do września uzbiera :D. Pożycze 11 od kolegi lub 10 :D
Opublikowano

nie zapominaj że fifa 14 będzie miała nowy silnik tylko na next genach. Więc tak naprawde fifa 14 na current geny = fifa 13,5

2d6tno4.png

BANNED :(( na 15 dni

Opublikowano

fife 13 mozna teraz za bezcen kupić.

nie zapominaj że fifa 14 będzie miała nowy silnik tylko na next genach. Więc tak naprawde fifa 14 na current geny = fifa 13,5

no i co z tego jeżeli przy premierze 14 serwery online w 13 zostaną wyłączone ?

mg7k04q.jpg

Opublikowano

co ty pierdzielisz up. po premierze fify 14 serwery fifa 12 beda off a nie 13 co do tematu ja bym nie kupowal czekaj na 14 a jak ci brak fify pozycz od kolegi/znajdz inne zajecie niz komputer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...