Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] nie widze fryzur/kostiumow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam pliki terenzo w ktorych sa dodane nowe kostiumy i fryzury (od pustynnego bojownika-41004, do dyniowej maski-45074), jednak kostiumow nie widze po ubraniu (miecz wbity w ziemie), a fryzura sie nie zmienia lub nie mozna ubrac, sadze ze sa to braki w plikach w root. Client byl przerobiony z pl 2013 wiec pliki fryzur i kostiumow raczej sa(tekstury i modele).

Prosze o wpisy do roota jak ktos ma. bo ok 200fryzur kostiumow to troche roboty jest.

Opublikowano

Miałem podobny problem, okazało się że niektóre kostiumy były w patchach pl'a dodane do indexu. Pomogło usunięcie tych patchy z indexu :)

A z fryzurami w moim wypadku było tak, że nie były one po prostu dodane do questa :)

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

piotrek chodzi ci o indexy w roocie, w plikach msm, czy o wpisy w pliku index w pack?

Pliki fryzur w jakim pliku sa w pack? w item?

edit

sith i converseallstar chcialbym tego uniknac bo mam zbroje na innych indexach zrobione i czeka mnie troche roboty jak tak zrobie

Opublikowano

index w root

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

wszystko ladnie, pieknie ale jak ja wypakuje pliki pl'a xD (chodzi mi o pliki pc) ? (no bo przeciez musze wiedziec jaki index za jaki model teksture odpowiada.)

Opublikowano

Pokaz jakie to kostiumy to cos wykminie

Index w root- pliku .msm ma byc taki sam co value3 w item_proto

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...