Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]1680 RP

RockYea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich proszę was o pomoc, bo nie wiem na co najlepiej wydać w moim przypadku kwotę 1680 RP.

Moje rozważania:

-Zestaw Aatroxa

-Jakiś Champ

Teraz czy warto ten skin aatroxa kupywać ? i kiedy można się spodziewać przeceny aatroxa

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Epicki, mi właśnie jakoś tak nie wiem... taki za miły jak na aatroxa :D Ale chyba warto kupić póki są w przecenie, bo sam Aatrox jest chyba aktualnie b. mocnym pickiem tak ?

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Tak jest mocnym pickiem, ale łatwo można go skontrować np Jaxem jak się nie umie grać defensywanie. Skin jest świetny, trzyma poziom poprzedniego Justicara, mam i polecam.

Opublikowano

Epicki, mi właśnie jakoś tak nie wiem... taki za miły jak na aatroxa :D Ale chyba warto kupić póki są w przecenie, bo sam Aatrox jest chyba aktualnie b. mocnym pickiem tak ?

Tak, jest bardzo mocnym pickiem.

Również polecam kupić ci ten zestaw. Sam Aatrox ma ogromny dmg i olbrzymi sustain, a skin zmienia animacje skilli i ogólnie jest ładny.

Opublikowano

No właśnie nie mogę się do niego przekonać, ponieważ ja lubię mroczne, ponure klimaty właśnie jak domyślny skin Aatroxa. Gdybym jednak zrezygnował z zestawu co polecacie za 700 rp ? Na co najlepiej wydać ?

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Kup sobie aatroxa bez skina i diane (jak nie masz) lub kup aatroxa i czekaj na fajną wyprzedaż z dobrymi skórkami.

Opublikowano
Vlad.

Małe cd.

Tanky robiony pod hp (dostajesz ap).

Bardzo dobre late game.

Plama która leczy i jest untarget.

Stacki z E.

Nie ma many.

Ult który zwiększa dmg twoich kolegów.

riven_league_of_legends_signature_2_by_c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...