Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Switchbotv3.1

SonnyGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli na serwerze jest zmienione id zmianek, to musisz wypakować plik item_proto z locale_pl, który znajduje się w folderze pack.

Opublikowano

Jeśli na serwerze jest zmienione id zmianek, to musisz wypakować plik item_proto z locale_pl, który znajduje się w folderze pack.

Niestety nie ma tam takiego pliku. :/

PS. Jest to serwer Senthia.

Opublikowano

Tu masz all :)

Chyba nie czytałeś tego o czym pisaliśmy. Wiemy jak uruchomić tego zmieniacza.... Tylko jak ID inne wstawić.

Oni mają pewnie zablokowane to przed osatnie pole i dlatego nie można wyciągnąć id zmianek padmakiem :P

Sprawdz tego bs'a http://www.mpcforum.pl/topic/933488-dl-bs-senthia/

Dzięki, ale ja właśnie tego używam. A ja chciałbym zmieniacza w którym mógłbym zmieniać bony w 5 itemach na raz, tak jak to jest w Switchbocie Padmaka.

xMasakra - Mimo wszystko bardzo dziękuję za pomoc.

Opublikowano

Dzięki, ale ja właśnie tego używam. A ja chciałbym zmieniacza w którym mógłbym zmieniać bony w 5 itemach na raz, tak jak to jest w Switchbocie Padmaka.

Można go np 3 razy lub więcej włączyć trzeba wcisnąć kilka razy run ale w każdym będą te same bony które sie ustawi :P

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

Można go np 3 razy lub więcej włączyć trzeba wcisnąć kilka razy run ale w każdym będą te same bony które sie ustawi :P

Wiem też tak próbowałem x D Jeśli nie uda się nikomu rozwiązać tego problemu będę musiał odpalać 5 metinów na raz :D

Opublikowano

Aby wyciągnąć zmianki musisz położyć zmianki na przed ostatnim polu na samym dole, nie wiem jak to jest na senthi, ale na większości serwerów owy sposób działa.

Opublikowano

Aby wyciągnąć zmianki musisz położyć zmianki na przed ostatnim polu na samym dole, nie wiem jak to jest na senthi, ale na większości serwerów owy sposób działa.

Niestety na Senthi to nie działa, i dlatego zrobiłem ten post. Co zrobić żeby w SB v3.1 zmienić ID zmianek od razu, a nie kłaść je na jakieś miejsca a później przeładuj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...