Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rap?

Aperture

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Weź człowieku się... Pomyśl że taki Tupak, Magik itd. tez kiedyś byli takimi "nołnejmami" i też się wybili, nie chodzi mnie o opinie na temat osób, które to nagrywają, ale o ocenę utworu, co o nim sądzicie itd.

Znalazł się 16-sto letni "nołnejm", który sam lepszego nie zrobi... Niby ty wystartujesz już jako wybitny raper? Dawaj!

Opublikowano

Weź człowieku się... Pomyśl że taki Tupak, Magik itd. tez kiedyś byli takimi "nołnejmami" i też się wybili, nie chodzi mnie o opinie na temat osób, które to nagrywają, ale o ocenę utworu, co o nim sądzicie itd.

Znalazł się 16-sto letni "nołnejm", który sam lepszego nie zrobi... Niby ty wystartujesz już jako wybitny raper? Dawaj!

No - Magik się rzeczywiście wybił. Z 9 piętra.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Co tak spinasz dupę? Pewnie to ty nagrałeś to gówno aka diss bez panczy i teraz płaczesz.

Argument "sam lepiej nie zrobisz" jest najgorszy i chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego...

Jak jest się chujowym to się nie puszcza tracków w net, tylko do szuflady.

Ocena:

Dno

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Weź

człowieku się... Pomyśl że taki Tupak, Magik itd. tez kiedyś byli

takimi "nołnejmami" i też się wybili, nie chodzi mnie o opinie na temat

osób, które to nagrywają, ale o ocenę utworu, co o nim sądzicie itd.

Magik był nołnejmem brawo, ty gdzie na to wpadłeś?

Ja nie wiem co wy macie z tymi dissami ale kurwa pozdro jak nad panczem myślicie krócej niż Mel Gibson nad zakończeniem Pasji...

Opublikowano

Ja tego nie pisałem, a osobiście denerwują mnie opinie osób którę wgl. nic nie wiedzą o tym...

Z tego co widzę to chuja wiesz w temacie a sam się kurwa wieziesz...

Kurwa teksty typu "wypierdalaj doić krowę" to jakieś żarty, to nawet nie jest docinka nie mówiąc już o panczu, a wykonanie też chujowe więc co mam powiedzieć? Zajebiste? Albo masz chujowy gust (przykro mi) albo liżesz dupę kumplowi i tyle.

Opublikowano

@2up, gdzieś mam 2pac'a albo magiga, 2gi to zwykły frajer, który nie umiał sobie poradzić, nawet tego kawałka @topic nie chce się słuchać (bit), tekst też ssie, tak samo jak głos tego "rapera"

Podsumowując JEBAĆ BIEDĘ #PIKEJKRUL

/gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...