Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kolejny...

RiCo~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano problem dotyczy tego że gra mi się co chwile minimalizuję i nieda się spokojnie grać , bo pojawia się jakiś komunikat i odrazu znika , czy ktoś by mógł mi pomóc się go pozbyć ? ? ? umieszczam screen + za pomoc daje mnóstwo lajkow <3

gtggpng_nxrsnxs.png

...Życie jest jak gra...

...Nie mozesz dac sie wyeliminowac...

-=-POMOGLEM-=-

"Daj Lajka +"

Opublikowano

ale to nawet wyskakuje kiedy w lola niegram tak cały czas i z każda grą .

...Życie jest jak gra...

-=-POMOGLEM-=-

"Daj Lajka +"

Opublikowano

Tymczasowym rozwiązaniem może być zmiana trybu gry z fullscreen na borderless. Wtedy nie będzie minimalizować gry.

Gdy ten błąd wyskoczy sprawdź w miarę dokładną godzinę. Potem wchodzisz w panel sterowania>Narzędzia administracyjne>Podgląd zdarzeń>Dziennik systemu Windows>Aplikacje> i odszukujesz zdarzenie (po godzinie), 2x LPM i może znajdziesz winowajcę ;)

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Dzięki i tak zrobię :>

+ znalazłem "Żądanie uwagi zostało wysłane przez urządzenie lub program. Urządzenie lub aplikacja: C:\Program Files\PLAY ONLINE\UpdateDog\RunLiveUpd.exe. Tytuł komunikatu: C:\Program Files\PLAY ONLINE\UpdateDog\RunLiveUpd.exe." znalazłem tylko teraz niewiem co mam z tym zrobić :D

...Życie jest jak gra...

-=-POMOGLEM-=-

"Daj Lajka +"

Opublikowano

Wg. tego, co widzę, to PLAY ONLINE uruchamia RunLiveUpd.exe i wtedy przeskakuje Ci uwaga komputera na ten proces, więc Lol się minimalizuje. Z tego co czytam na forach, wystarczy po prostu usunąć ten plik - a internet od playa nadal będzie chodzić tak - jak chodził. A problem zniknie.

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

I tak zrobiłem i bardzo dziękuje wszystim za pomoc :> temat do zamknięcia :>

...Życie jest jak gra...

-=-POMOGLEM-=-

"Daj Lajka +"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...