Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chata jednorodzinna?

.old

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Miałem rozmowę że może jakiś dom jednorodzinny nad morzem B) Chcę się tak o spytać, jakie to są koszty - Własna działka, wybudowanie domu, koszty materiału, ogródek itp. Osób - 4, albo i 10. Ile metrów trzeba i jakie to są koszty, chciałbym o tak wiedzieć ;) Ile średnio? Metrów działki raczej dużo, bo fajnie by mieć dużo własnego miejsca :ninja:

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Nad morzem? zależy jeszcze gdzie nad tym morzem. Wszystko zależy od lokalizacji. Poza tym czy jesteś pewien, że w dobrym miejscu pytasz?

Opublikowano

Siema. Miałem rozmowę że może jakiś dom jednorodzinny nad morzem B) Chcę się tak o spytać, jakie to są koszty - Własna działka, wybudowanie domu, koszty materiału, ogródek itp. Osób - 4, albo i 10. Ile metrów trzeba i jakie to są koszty, chciałbym o tak wiedzieć ;) Ile średnio? Metrów działki raczej dużo, bo fajnie by mieć dużo własnego miejsca :ninja:

Ile masz lat, że nie potrafisz złożyć prostego, logicznego zdania?

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Ile masz lat, że nie potrafisz złożyć prostego, logicznego zdania?

Może jest 15 letnim milionerem?

A ty odrazu stawiasz na nim krzyżyk...

TOP. Myślę że milion ci wystarczy, ja bym się spodziewał kwoty do 500 tys.

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

200-300 tyś działka ok 5-6 arów to w popularnej miejscowości z czymś co można nazwać "domkiem"

tak średnio w miejscach mniej popularnych ok 30-50 zł / m2 sam grunt

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

200-300 tyś działka ok 5-6 arów to w popularnej miejscowości z czymś co można nazwać "domkiem"

tak średnio w miejscach mniej popularnych ok 30-50 zł / m2 sam grunt

Razy to wsztstko 2 x:D

Opublikowano

a z kim miałes tą rozmowe?? i ile masz lat??strzelam ze 7-10,i poniosla Cie fantazja nieco. do Panow ktorzy mu pomagali,najpierw to musicie mu wyjaśnic co to jest metr kwadratowy.

Opublikowano

Działka nad morzem pewnie droga - ~50 tyś. jak nie lepiej, koszty wybudowy 100 - 150 tyś., aranżacja wnętrz, meble itd, Krótko mówiąc - jak zaczniesz pracować, to szybko Ci odejdą te plany ładnej działeczki, bo średnia pensja polaka, to wiesz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...