Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sposób na darmowe Rp ?

gruby157

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, słyszałem że istnieją jakieś legalne sposoby, na zyskanie małych ilości rp, mianowicie brakuje mi 70 rp do aatroxa, jest jakiś sposób aby doładować to, bez wysyłania 10 zł na rp ?

Opublikowano

Witam, słyszałem że istnieją jakieś legalne sposoby, na zyskanie małych ilości rp, mianowicie brakuje mi 70 rp do aatroxa, jest jakiś sposób aby doładować to, bez wysyłania 10 zł na rp ?

Nie, jedynie refferale lub napisanie do supportu lecz on może dać jedynie mniej niż ~15 rp. Wysyłasz im wierszyk lub rysunek i za to dostajesz Rp. W tej sytuacji obawiam się że będziesz musiał kupić RP.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

BoltoS - były przypadki, gdzie ludzie dostawali po 60rp. Jak by się postarał i STWORZYŁ coś dla Riotu, pewnie dałby radę zebrać te 70rp.

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

Zrobisz na prawdę dobry rysunek/wierszyk to może dostaniesz. Możesz jeszcze zrobić kilka średnich wierszyków + obrazków. Ja jak chciałem 50 rp to narysowałem warda a wierszyk napisałem o tym jak jayce próbował zabić teemo ale przyszedł darius i ks ultem ;p

Opublikowano

ja raz napisalem rymowanke o ezrealu i kha ziku i dostalem 150 rp :)

Jakiś dowód?

Bo jakoś nie chcę mi się wierzyć w tą bajkę.

Czytałem na forum i widziałem posta od "czerwonych" gdzie było napisane że prośby o więcej niż 40 Rp są nie na miejscu i jest to zbyt dużo.

Napisałeś "ja raz"

Czy wynika że pisałeś kilka razy. W co bardzo wątpie gdyż można tylko raz napisać z taką prośbą.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

A można to pisać po polsku czy trzeba po angielsku, taki little offtop.

Gold Member

nvm

Opublikowano

A można to pisać po polsku czy trzeba po angielsku, taki little offtop.

Jeżeli piszesz do polskiego supportu to po polsku, jeżeli do angielskiego do po angielsku lecz lepiej pisać do angielskiego bo z polskim raczej trudno coś załatwić i do tego odpisują po tygodniu.

Opublikowano

Jak nie znasz angielskiego, to pisz do polskiego. W polskim jest to samo co angielskim, może tylko trochę dłużej odpisują. Nie wiem, ja jak prosiłem to dostałem odpowiedź po 5 minutach.

Opublikowano

Jakiś DOBRY wierszyk albo rysunek i dostaniesz, ale musi byc NAPRAWDE DOBRY

Szczerze, nie musi ^^ w paincie narysowałem na poprzednim koncie evelynn, a na tym garena, za evelynn dostałem chyba 28 RP, za garena 40RP, a naprawde, dobre to nie są rysunki... dla dowodu:

Za to 28RP

33c6xxe.png

Za to 40RP

4izzib.png

Opublikowano

2x dostałem 50 rp za obrazek z neta. Pozdro

Pisz do angielskiego supportu, daj jakiś obrazek rysowany przez ciebie albo z neta i czekał na rp :)

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

2x dostałem 50 rp za obrazek z neta. Pozdro

Pisz do angielskiego supportu, daj jakiś obrazek rysowany przez ciebie albo z neta i czekał na rp :)

Prośbę o RP możesz napisać tylko raz. Także nie ten temat na takie wypowiedzi.

Opublikowano

Kto xi powiedział, że tylko raz? Zależy na jakiego riotera trafisz. Tak samo ponoć riot nie sprzedaje postaci/skinów za połowę ceny. Nie miałeś do czynienia z supportem, to nie wypowiadaj sie

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...