Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Max lv

vstation001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam 2 pytania dot. maksymalnego lv.

1. Gdzie można edytować maksymalny lv? Zwiększyć lub zmniejszyć.

2. Gdzie mogę zedytować potrzebną ilość expa do wbicia danego poziomu?

Opublikowano

Lvl możesz zmienić wchodząc do lokalizacji: /usr/home/mt2 - oczywiście u ciebie może być inna

I tutaj zależności od plików wchodzisz w ch1 (czy w niektórych przypadkach game1) i tam mosz pliczek "CONFIG" edytujesz go za pomocą notepad++. W ostatniej linijce masz:

"MAX_LEVEL: 99" - Tutaj wpisujesz lvl (zależności od plików serwerowych lub wgranego difa).

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

Musisz wgrać dif'a a następnie reguluj sobie lvl.

KOLEKCJONER POSTÓW:

50 100 200 300 400 500 600 700 800 900 1k

lUU8K8b.png

Opublikowano

Jesli masz game2089 to wystarczy ze wejdziesz w foldery z Chanelami, nastepnie otworzysz plik CONFIG i ustawisz w nim ustawic MAX_LEVEL: na jaki chcesz np

MAX_LEVEL: 99

dif to plik ktory podmienia dane w game, dodaje nowe z tym ze musza sie zgadzac bajty

w game poprzez level edytora albo:

zapytaniem do mob_proto ustawiajac ilosc doswiadczenia zdobywanego z danego moba ( mozesz zwiekszyc/zmiejszyc wypadanie doswiadczenia z mobow zeby mniej/wiecej wypadalo)

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Jesli masz game2089 to wystarczy ze wejdziesz w foldery z Chanelami, nastepnie otworzysz plik CONFIG i ustawisz w nim ustawic MAX_LEVEL: na jaki chcesz np

MAX_LEVEL: 99

dif to plik ktory podmienia dane w game, dodaje nowe z tym ze musza sie zgadzac bajty

w game poprzez leveledytora albo zapytaniem do mob_proto ustawiajac ilosc doswiadczenia zdobywanego z danego moba

W MAX_LEVEL ustawiam wartość powyżej 250 i serwer automatycznie daje max na 250 chociaż tam wszystko jest jak trzeba.

Leveledytor, gdzie mogę znaleźć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...