Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.7] Mody UraniumCraft [GregTech][ExtraBiomesXL][BC3][IC2][LogisticPipes][ExtraBees][MFFS][ThermalExpansion][Applited Energetics]

Gość Weeker

Czy chcecie No-PVP na serwerze ?  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie No-PVP na serwerze ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kkkkzk.png

informacjef.png

Sloty: 30

IP: 37.59.10.167

Potwory: Tak

Zwierzęta: Tak

PvP: Tak

Premium: Nie wymagane

Nether: Tak

BialaLista: Nie

Wracamy na nowo po poprzedniej edycji tym razem z większym doświadczeniem.
Wprowadziliśmy kilka modyfikacji min. GregTech ponieważ zauważyliśmy jak szybko nudzi wam się gra bo osiągnęliście wszystko. Teraz już tak nie będzie

Jako jedyny serwer na modach dajemy taką swobodę !
Tylko u nas możesz :
Dostać nieograniczonego cuboida,
Stawiać nieskończoną ilość blockbreakerów,
Stawiać nieskończoną ilość world anchorów,
Stawiać nieskończoną ilość solarów.

Przerobiliśmy plugin dzięki któremu już nie musisz martwić się o twoje skrzynie czy maszyny !

Plugin automatycznie blokuje wszystkie itemy z modów które znajdują się na działce !

Już nikt nie okradnie waszych skrzyń.

listamodyfikacji1.png

Industrial Craft 2
Greg Tech
Build Craft 3
Soul Shards
Applited Energetics
Logistic Pipes
Animal Bikes
Advenced Machines
MFFS
Biolock
Craft Guide
NEI
Extra Bees
Nuclear Control
Forestry
Thermal Expansion
Liquid Metals
Extra Biomes
Red Power
... Resztę zobaczycie jak wejdziecie na serwer :>

zdjeciazgry.png

20130611064824.png

20130611064834.png

20130611064905.png

paczkamodyfikacji.png

Link : http://www12.zippyshare.com/v/36027950/file.html
Scran : https://www.virustotal.com/pl/url/eac96d5165c510377573816a9be50e1ec4d9ee4e3d6ea12364548497e50eaa50/analysis/1370956927/

Opublikowano

Serwer bardzo dopracowany nic tylko grać :>

xD Serwer ma tyle bugow . Technicznie jest 0 dopracowany. Administracja nie ogarnięta , szczególnie konik50 używa wulgaryzmów na serwerze .Nic tylko nie grać :D Nie dość że zajebaliście pomysł od lixium to jeszcze im nie dorowniejecie. Tam serwer naprawde jest dobrze dopracowany .

Ps. Nie ma to jak opinia o wlasnym serwerze od administratora B)

Opublikowano

xD Serwer ma tyle bugow . Technicznie jest 0 dopracowany. Administracja nie ogarnięta , szczególnie konik50 używa wulgaryzmów na serwerze .Nic tylko nie grać :D Nie dość że zajebaliście pomysł od lixium to jeszcze im nie dorowniejecie. Tam serwer naprawde jest dobrze dopracowany .

Ps. Nie ma to jak opinia o wlasnym serwerze od administratora B)

No jesteś śmieszny pomysł od lixium ? To nie jest mój 1 serwer na modach więc na pewno nie byliście pierwsi

Lixium to ścierwo szczególnie Vivix który nie umie sobie poradzić z Komarem :>

Opublikowano

@up Smieszny chyba jestes jak bys mial ddosa to co bys odwalil?

a) Rozwalil komputer

B) Skasowal serwer

c) Polecial do mamusi

Dobra pomijajac to nawet po tym ze nieskonczonosc world anchorow ty wiesz do czego to sluzy? Wyobraz sobie 500 world anchorow na serwerze lagi gwarantowane.

Ps. Sory za brak polskich znakow.

Opublikowano

@up Smieszny chyba jestes jak bys mial ddosa to co bys odwalil?

a) Rozwalil komputer

B) Skasowal serwer

c) Polecial do mamusi

Dobra pomijajac to nawet po tym ze nieskonczonosc world anchorow ty wiesz do czego to sluzy? Wyobraz sobie 500 world anchorow na serwerze lagi gwarantowane.

Ps. Sory za brak polskich znakow.

Haha a Ty co myślisz że Lixium to jedyny serwer na modach ? My też mieliśmy DDoSy ale potrafimy się z nimi uporać nie tak jak oni

Serwer ma 30 slotów = 5 gb ramu więc nie robi nam to wielkiej szkody po za tym na każdym moim serwerze były odblokowane i dobrze było.

Opublikowano

Ojj grucha , po pierwsze przed ddosami nigdy sie nie uchronisz w 100 % każdy to wie . Po drugie sam masz ddosy i sam nie umiesz sie uchronic . Jedynie jakis firewall dobry moze uchronic w 99 % ale taki firewall kosztuje 1000zl + . Kolejna sprawa scierwo to jest twoj serwer bo mamy przynajmniej mamy serwer zrobiony z dobrej strony technicznej . Wlasnie widac jak sie chronicie przed ddosami , my teraz tez jestesmy zabezpieczeni w pewnym stopniu ,kolejna sprawa jak tam fixy ukradles nam z clienta? . :D Powodzenia szukaj dalej .Co do ddosow to specjalnie prowokowalismy komara zeby nas ddosowal aby wyciagnac dane, no ale coz pewnie nie masz o tym pojecia. Juz wspominialem w swoim poscie ze do prokuratury poszlo wezwanie i nie dlugo pewnie mu wjazd zrobia. Apropos grucha pokaz nam 1 serwer z gregtechem . Czemu miales wlasna edycje serwera , miales po 10 graczy czasami 15 my mielismy po 50-60 i tak akurat zmieniles zdanie ?... Thaumcrafta nie wgrales bo nie umiesz zabezpieczyc .

Opublikowano

Macie zepsutą paczkę, wywala mi problem z code chicken core i ticking screen jak wchodzę na serwer. Dajcie całą paczkę a nie same mody jeśli łaska.

bipsMal.png

Opublikowano

Macie zepsutą paczkę, wywala mi problem z code chicken core i ticking screen jak wchodzę na serwer. Dajcie całą paczkę a nie same mody jeśli łaska.

Mi normalnie wszystko działa. Wystarczy skopiować ściągnięte pliki do folderu .minecraft i wszystko śmiga...

Nwm czy to ma jakieś znaczenie, ale przed skopiowaniem zmień sobie wersję na 1.4.7

Opublikowano

Ojj grucha , po pierwsze przed ddosami nigdy sie nie uchronisz w 100 % każdy to wie . Po drugie sam masz ddosy i sam nie umiesz sie uchronic . Jedynie jakis firewall dobry moze uchronic w 99 % ale taki firewall kosztuje 1000zl + . Kolejna sprawa scierwo to jest twoj serwer bo mamy przynajmniej mamy serwer zrobiony z dobrej strony technicznej . Wlasnie widac jak sie chronicie przed ddosami , my teraz tez jestesmy zabezpieczeni w pewnym stopniu ,kolejna sprawa jak tam fixy ukradles nam z clienta? . :D Powodzenia szukaj dalej .Co do ddosow to specjalnie prowokowalismy komara zeby nas ddosowal aby wyciagnac dane, no ale coz pewnie nie masz o tym pojecia. Juz wspominialem w swoim poscie ze do prokuratury poszlo wezwanie i nie dlugo pewnie mu wjazd zrobia. Apropos grucha pokaz nam 1 serwer z gregtechem . Czemu miales wlasna edycje serwera , miales po 10 graczy czasami 15 my mielismy po 50-60 i tak akurat zmieniles zdanie ?... Thaumcrafta nie wgrales bo nie umiesz zabezpieczyc .

Widać gówno wiesz o DDoSach jeżeli ataki szły z państw z poza Unii Europejskiej to szanse na złapanie tej osoby są znikome.

A po 2 nie potrzebuje żadnych twoich fixów :) Ty masz fixy tylko na wandy z TC i nic więcej można kopiować itemy poprzez TC

GregTech jest modem ogólnie dostępnym w internecie a Ty spinasz dupę jak by to był twój autorski mod.

Każdy sobie może zrobić taki serwer i nikomu tego nie zabronisz.

A po za tym ja do twojej śmiesznej prezentacji się nie wpierdalam więc wyjdź mi stąd.

Opublikowano

@up No nie pamietasz jak mnie prosiles zebym dal ci fixy ? ja ci napisalem ze nie dam a ty ze sam sobie wezmiesz z clienta xD Dobra skopiowales nasz pomysl i wkleiles wszystko jest podobnie jak u nas tylko u nas jest lepiej ; ] . No coz nie mam zamiaru ci juz odswiezac tematu . Kazdy moze sobie wgrac itp ale nie kurwa kopiowac wszystko , no bez przesady to tak samo jakbys zrobil oryginalby pomysl z serwerem co jest malo mozliwe a ja bym go podjebal. Co do kopiowania itemow mamy to pod kontrola , o ddosach wiem wiecej niz ty :D Akurat juz do prokuratury poszlo zawiadomienie o popelnienu przestepstwa .PIERDOLISZ FARMAZONY ! .Bede ci sie wpierdala w temat bo sie wjebales w moj pomysl ...

Opublikowano

Nie polecam serwera, żeby uzyskać pomoc trzeba czekać ch*j wie ile ...

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

@up Pomocy nie dostaniesz wbijaj na lixium i zapomnij o tym gównie.

Tak porosze zglaszac mam to gdzies i tak ten wasz serwer to tandetna kopia lixium.

Opublikowano

Mam pytanie: na Lixium jest już nowa mapa, czy nadal każdy ma już wszystko poza mną?

Bo próbowałem na różne sposoby ale ta paczka modów mi po prostu nie działa...

bipsMal.png

Opublikowano

Lixium bedzie mialo nowa mape w 1.6 dopiero ale eq i tak zostanie wiec lepiej zaczac juz teraz

Kto tak powiedzial ? Ja nic takiego nie mowilem mozliwe ze zaczniemy nowa edycje o wiele lepsza mamy tyle planow ; D . I nie bedzie takich podjebek bo planujemy dodac autorski mod oraz 2 polaczyc w jeden wiec napewno nikt go nie podjebie ; D.

PS co do itemow jeszcze nie jestem pewny .

Opublikowano

SERWER TO DNO .ADMINISTRACJA TO NIEOGARNIĘTE DZIECI,PYTAŁEM SIĘ 3 RAZY ADMINA O CUBOIDA NAPISAŁ NA POCZĄTKU , ŻE JEST ZAJĘTY . OK PISZE PO 15 MINUTACH TO TEN ZACZĄŁ SIĘ DO MNIE RZUCAĆ ,NIE WIEM O CO ,ŻE MAM SPIERDALAĆ PO CZYM MNIE KICKNĄŁ A POTEM ZMUTOWAŁ ... NASTĘPNIE NAPISAŁEM NA /MODREQ ŻEBY TROCHE OGARNĄŁ TO TEN MNIE ZBANOWAŁ . NAJLEPSZY SERWER NA MODACH http://www.mpcforum.pl/topic/969355-lixium-industrialtech-nieograniczone-cuboidy-mody-gregtech-industrialcraft-thaumcraft-60slotow-wiecej-informacji-w-pierwszym-poscie/

Opublikowano

SERWER TO DNO .ADMINISTRACJA TO NIEOGARNIĘTE DZIECI,PYTAŁEM SIĘ 3 RAZY ADMINA O CUBOIDA NAPISAŁ NA POCZĄTKU , ŻE JEST ZAJĘTY . OK PISZE PO 15 MINUTACH TO TEN ZACZĄŁ SIĘ DO MNIE RZUCAĆ ,NIE WIEM O CO ,ŻE MAM SPIERDALAĆ PO CZYM MNIE KICKNĄŁ A POTEM ZMUTOWAŁ ... NASTĘPNIE NAPISAŁEM NA /MODREQ ŻEBY TROCHE OGARNĄŁ TO TEN MNIE ZBANOWAŁ . NAJLEPSZY SERWER NA MODACH http://www.mpcforum.pl/topic/969355-lixium-industrialtech-nieograniczone-cuboidy-mody-gregtech-industrialcraft-thaumcraft-60slotow-wiecej-informacji-w-pierwszym-poscie/

Wypierdalaj na swojego lixium nikt Cie tutaj nie trzyma pewnie nawet na serwerze nie byłeś tylko się ze swoim Vivixem zgadałeś :>

Umrzyj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...