Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Vladimir - Kennen

ultracod123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obie postacie moga isc i na topa i na mida (nie mam zamiaru isc kennenem na bota -,-).

Ktora wg was jest lepsza? Ogolnie gram same rankedy (normala zagram raz na ruski rok). Jestem w Silver III.

W Kennenie podoba mi sie to, ze ma zajebistego ulta do tf ( + zhonya to mistrzostwo).

A we Vladimirze jego nieustanny harass, wgl wydaje mi sie, ze z ta postacia baardzo ciezko przegrac linie... Ciezko zgankowac, ciezko harrasowac (sie stealuje) i nie jest tak papierowy.

Podajcie swoje spostrzezenia i kogo polecacie. Beda plusy.

Opublikowano

Polecam Kennena.

Dobry harras

Łatwa farma

Mobilny

Dobry przez wszystkie fazy gry

Spell do MS

AOE ulti+stun

Dobra pasywka

Energia zamiast many

Escape

279981407253602336505.png
Opublikowano

Obie postacie moga isc i na topa i na mida (nie mam zamiaru isc kennenem na bota -,-).

Ktora wg was jest lepsza? Ogolnie gram same rankedy (normala zagram raz na ruski rok). Jestem w Silver III.

W Kennenie podoba mi sie to, ze ma zajebistego ulta do tf ( + zhonya to mistrzostwo).

A we Vladimirze jego nieustanny harass, wgl wydaje mi sie, ze z ta postacia baardzo ciezko przegrac linie... Ciezko zgankowac, ciezko harrasowac (sie stealuje) i nie jest tak papierowy.

Podajcie swoje spostrzezenia i kogo polecacie. Beda plusy.

Vlad.

Jego ult bardzo pomaga dla drużyny.

Bardzo małe cd w late oraz bardzo duży dmg.

Stacki z E.

Plama którą może się leczyć i do tego zadaje dmg i jest untarget.

Bardzo dobry na topa jak i na mida do tego Bardzo dobra pasywka w Sezonie 3.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...