Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak pominąć fale we wrotach

Sq-Die

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanie , czy jest sposób oby pominąć ostatnią fale we wrotach o nazwie " Alfa " ???

Pomocy bo nie wiem jak inaczej mam wykonywać wrota ! A nie chce mi się ;(

Opublikowano

Cześć, teoretycznie nie ma takiej możliwości ale zawsze możesz spróbować tak jak mi się udało, bijesz kamikadze i padasz, nie kiedy zalicza ci fale ;) Ale tak czy inaczej proty w alfie to dosyć łatwa rzecz ;)

# Nie chce ci się robić? Ustawiasz FS i osłonki w konfiguracjach (2 takie same), zbierasz w kole proty kamyka puszczasz i tak 2 razy czy tam raz ;)

# Możesz także ustawić triala ibota bo masz może jeszcze na 24 h i ci zrobie wrota.

Opublikowano

Ale ja już raz używałem tego ibot'a , a teraz jak nie mam go na 24 h to co mam robić ? !

Opublikowano

Ale tu się kupuje w euro , a jakbym chciał kupić na PLN , to gdzie to się kupuje , czy jest taka możliwość ?

Opublikowano

Jest możesz kupić od pukacza / costello czy kogoś tam ;) Tu masz cennik od costello :

24 h (GG) / 5 PLN

30 dni (bezGG) / 45 PLN

60 dni (bezGG) / 90 PLN

90 dni (bezGG) / 130 PLN

150 dni (GG) / 220 PLN

180 dni (GG) / 250 PLN

360 dni (GG) / 470 PLN

strona: kbot.com.pl

Opublikowano

Ale na jak długo to jest , miesiąc czy ile rok ? zawsze ? do końca świata , proszę odpisz ,!

Opublikowano

Bez gg masz na 11 lat z gg na zawsze, tylko uprzedzam że kbot długo się aktualizuje ;) Nie to co IBOT aktualizacje są po pare godzin :)

Opublikowano

Aham , bardzo Ci dziękuję za pomoc ! Masz like :) Proszę o zamknięcie tematu przez moderatora :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...