Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fillery - Naruto

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio spytałem na forum czy oglądać fillery naruto to odradzono mi bo sa nudne, jednakże gdy pominąłem 2 fillery to w kolejnym odc. opartym na mandze nie wiedziałem co sie dzieje, skąd naruto znalazł się w jakiejś świątyni, więc w końcu co, te fillery znaczą? oglądać je czy nie ?

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Ostatnio spytałem na forum czy oglądać fillery naruto to odradzono mi bo sa nudne, jednakże gdy pominąłem 2 fillery to w kolejnym odc. opartym na mandze nie wiedziałem co sie dzieje, skąd naruto znalazł się w jakiejś świątyni, więc w końcu co, te fillery znaczą? oglądać je czy nie ?

W przypadku nowych fillerów jest tak, że połow ostatniego epa fillerowego, to wprowadzenie do właściwej fabuły.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Tzw. półfillery. Czyli pół biedoty, pół właściwego toru. Głupio to zrobili ogólnie :(

Chcą przyciągnąć widownię, bo wiećej widzów, to więcej hajsów. Logiczna zagrywka z ich strony.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Te fillery to tylko przedłużanie i nic więcej ;x bawią się tym zamiast odrazu dojść do sedna ;x

76561198041325734.png

Opublikowano

Gdyby ciągle były odcinki zgodnie z mangą to by Kisiel nie nadążył :P Anime zbyt szybko by dogoniło Mangę ;) I fillery nie są takie złe jeśli podejdzie się do nich z dobrym nastawieniem :D

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...