Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ile fps

mateusz1923

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy odpali mi na najwyższych jeśli tak ile fps? W ile będę się ladowal? Najważniejsze ile będę się ladowal. Procek intel dual core e5200, ram 3gb ddr2 karta graficzna ati radeon 4600 512mb. Jeśli nie wiesz a chcesz tylko wbic posta to wyjdź.

Opublikowano

na najwyzszych mialbys ok. 35fps,ale zeby cie nie lagowalo w teamfightach to najlepiej grac na srednich,duzej roznicy miedzy wygladem nie ma,a mialbys z 50-60fps :)

3gb ram wiec ladowanie bardzo szybkie,pewnie 5-10 sekund ci zajmie (ale to jest zalezne takze od internetu)

baner.png

Opublikowano

@hejt - Henioryba nowe konto do nabijania postów, a odzywa się w tematach na których się zupełnie nie zna.

@topic: Grafika i proc są dosyć mierne, więc na maksymalnych oscylowałoby w granicach 30fps. Zresztą, w grach MOBA nie ustawiamy wysokich detali, bo oglądamy widoki, tylko gramy ludzie. Jeżeli kupujesz nowego kompa tylko po to, by się szybciej ładować -> masz jeszcze dziewięć innych osób, które Ci przeszkodzą.

Co do szybkości ładowania: Nie znam twojego dysku i nie znam dokładniejszych danych na temat twojego procka. Bo to głównie od nich zależy ładowanie się gry. Internet nie ma tutaj nic do gadania, bo ładujemy grę, a nie pobieramy pliki gry z internetu. As well, ETA wg. mnie - koło 20s.

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

na najwyzszych mialbys ok. 35fps,ale zeby cie nie lagowalo w teamfightach to najlepiej grac na srednich,duzej roznicy miedzy wygladem nie ma,a mialbys z 50-60fps :)

3gb ram wiec ladowanie bardzo szybkie,pewnie 5-10 sekund ci zajmie (ale to jest zalezne takze od internetu)

Myśle że wystarczy wyłączyć cienie gdyż one strasznie dają po komputerze.

Dopiero powyżej 60 Fps gra działa płynnie.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Ludzkie oko rejestruje tylko 50 fps więc powyżej 50+ gra działa płynnie. Do tego większe ilości fps w niektórych grach działają oczojebnie (nie wiem czy w lolu, bo wyciągam tylko 80 fps ale np. w ac I miałem 200 fps i już chujowo patrzyło się na to)

Twój komputer wyciągnie prawdopodobnie 25-35 fps więc nie będzie za bardzo płynnie działało. Ile będziesz się ładował? Od 20 sekund do 1 minuty.

PS Nie polecam ci dawać na najwyższe. Na chuj? Ja mam na minimalnych i nic to nie zmienia...

@edit. Może ujmę to tak. Ludzkie oko rejestruje tyle, ile jest potrzeba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...