Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Janna

HC Fortune

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vayne bo Shield I ccki, Cait tak samo bo na headshot da tarcze to fajny dmg leci i może od nich odpychać, a dzięki ranger cait i kog mogą wtedy spokojnie bić. Ogółem sam też gram od kiedy darmowa, na starym koncie też ją miałem. Dla mnie jedyny support którego trawię, i przyjemnie mi się nim gra :)

Opublikowano

Ja właśnie dowiedziałem się, że ona się łączy dobrze z Vayne, Caitlyn i Kog'Mawem. Tylko dlaczego?

Vayne - W early ogromny burst bo Q Vayne + E Janny = op burst. Na 6lvl zaczyna się jazda, Janna powinna wbić flashem między wrogiego ADC i suppa, a następnie użyć ulta, który wywali wrogów pod ściany. Wróg pod ścianą = ofiara E vayne i łatwy cel do zabicia.

Caitlyn - Ogromny range + dmg z E Janny daje ogromny harass, jak Janna trafi z Q wroga to wróg automatycznie jest podatny na 2-3hity.

Kog - Kog maw potrzebuje mocnego wsparcia w early/mid, zwłaszcza shielda. Ogromny range Koga + jego W + E Janny daje op dmg.

Opublikowano

Ja właśnie dowiedziałem się, że ona się łączy dobrze z Vayne, Caitlyn i Kog'Mawem. Tylko dlaczego?

Bo to hyper carry. Caitlin z full buildem jest hyper carry.

Wszystkie te postacie potrzebują ccka by słapać przeciwnika a do tego potrzebują obrony w tf a Janna wszystkie te cechy posiada. Do tego każdy dostaje ms.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...