Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Multiplayer

Naffekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam ważne pytanie do osób grających już w bf3 !

Otóż w tym tygodniu będę chciał zakupić Battlefield 3, tylko męczy mnie jedno pytanie...
Oglądając filmiki, czytając na temat bf-a dowiedziałem się ,że są jakieś serwery... serwery, w których są admini, główni administratorzy...
W sumie rzecz biorąc , myślałem,że będą to jakieś serwery "główne", do których każdy może wbić - musi.
I tutaj jest moje pytanie - z czym się je multiplayer?. Wytłumaczy mi ktoś zanim zakupie bf-a?.
Czy taki serwer bf-a może każdy założyć?

eżeli wbiję na jakiś popularny serwer, to statystki będą zaliczane w tym danym serwerze, i dajmy na to , przez głównego administratora tego serwera reset statystyk, tak jak ma miejsce w cs?. Czy są zaliczane statystki "ogólnie" ?. Po co jest tyle serwerów ?.
Proszę o wytłumaczenie!:)

Opublikowano

Nie wiem czy ci dokladnie oto chodzi . Ale serwery sa dedykowane . Gdy na jakims serwerze zdobedziesz duzo pkt duzo kili to wszystko ci sie zapisuje w statystykach twojego konta jak i na serwerze jesli istnieje tam ranking . Polecam ci kupic bfa 3 Premium edycje . Jesli oto ci chodzi prosze o lika :)

Przybij Piątke [5] :D

Opublikowano

Ok. Dzięki. Właśnie kupuje premium edition:).
Po obejrzeniu rankingów bf3- rozumiem,że gdy zdobędę XP, odblokowuje mi jakieś "specjalne" bonusy... czy te bonusy będą działy na każdym serwerze?.
Czy na każdym serwerze jest ta sama ilość zdobywanego xp?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...