Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Download Patch'a !

Estranell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Otóż po dłuższej przerwie, chciałem pograć znowu w grę "Smite". Pobrałem Launcher'a, zacząłem aktualizować, wczoraj w nocy pobrała mi się pierwsza aktualizacja, a dzisiaj ok. 12 zacząłem pobierać drugą, najnowszą jak sądzę 0.1.1557.1. Pobrałem, jednak na końcu wyskoczył mi błąd, że muszę zwolnić jeszcze 2GB na dysku, zrobiłem to, a Launcher zaczął mi pobierać patcha od nowa. Byłem trochę zdenerwowany, ale poczekałem aż na nowo się ściągnie i znowu to samo ! Tylko, że bez jakich kolwiek błędów. Zrobiło się checking download itp, a patch zaczął się znowu pobierać od nowa. PROSZĘ O POMOC !!!

Opublikowano

Miałem ponad 10 GB wolnego miejsca, więc sądziłem, że to wystarczy :D. Spróbuje z tym reinstall'em.

Dobra, 3,47 GB do pobrania, mam nadzieję, że to coś pomoże i nie będzie się kolejny raz pobierało to samo.

Opublikowano

Niestety, zrobiłem reinstall'a, pobrało się i nadal to samo, miejsce na dysku zajął ten patch, a zaczął się znowu pobierać od nowa, proszę o pomoc.

@Edit

Nowy problem, pobieral sie jednak inny plik, ale jak sie skonczyl pobierac to wszystko sie zrestartowalo i zaczelo sie pobierac od nowa, miejsce na dysku tez sie zwolnilo. POMOCY ! Kiedys w to gralem i wszystko normalnie dzialalo.

Opublikowano

Odinstaluj to wszystko, wyrzuć każdy plik związany z grą, przeczyść rejestr. Wtedy już wszystko będzie ok.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Zrobiłem tak, teraz cały czas mi się pokazuje, gdy klikam przy instalowaniu w "Smite", że muszę zresetować komputer, próbowałem dwa razy i nic.

@Edit

Aha, nie wiem czy to istotne, ale pobierałem go z DropBox'a, a nie z oryginalnej strony, ponieważ wyskakiwał mi błąd z adresem źródłowym, ale to jest chyba to samo. Jednak nie byłem pewien więc na laptopie pobrałem z oryginalnej strony, bo się dało, ale jak zainstalowałem, to klikam w ikonke i nic się nie dzieje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...