Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PERM]Kowalsky™

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie Ty masz tam niby reklame? Wstawiłem link do strony "sfmobile.aq.pl", pokazując że wspieram tą akcję, wklejając co trzeba - żadnej reklamy nie było, a to że post przedawnił się o kilka miesięcy to usunąłem ten banner. A strona "sfmobile.aq.pl" to nie jest żadne forum, tylko wersja mobilna znanej gry Shakes Fidget.

Wnoszę o unban.

Opublikowano

U mnie na tej stronie widniała jeszcze o 18 reklama forum. Z resztą skoro zostało to zgłoszone to musiała się ona tam znajdować. Aż żałuję teraz, że screena nie zrobiłam.

Opublikowano

Potwierdzam, sam wysłałem raport na tę stronę.

Było takie partnerstwo, gdzie zamiast akcji "pomóż Patrykowi" była reklama konkurencyjna strona forum ;]

@Down, szczerość jest najwazniejsza.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Mogę nawet podać nazwę tego forum, bo jest to jakaś tam kopia MPC, która sama z siebie by się nie reklamowała na stronach tego typu. ;) Daję sobie rękę uciąć. Nie wiem co zrobiłeś, ale się dowiem.

A jeśli umieszczę na mojej stronie reflink, to dostanę tu bana na 7 dni? Niedorzeczne.

W stronie, którą podałeś (a wcale tego linku dawać nie musiałeś, bo po co?) była reklama konkurencyjnego forum. Owy link znajdował się tutaj, a więc był przekierowaniem na tamto forum. Nie wiem o czym my dyskutujemy.

Opublikowano

A co ma jedno z drugim? Jak dam link do swojego profilu na FB, a tam w statusie dam link do innego forum, to też dostanę bana?

Nie filozofuj teraz z FB, bo nie o tym mowa. Była akcja, żeby pomóc koledze, a Ty co? Wrzuciłeś link do swojej strony, która zawiera reklamę konkurencji. I zapewne tylko po to. :) Sorry, ale do mnie to nie przemawia.

Opublikowano

Mogę nawet podać nazwę tego forum, bo jest to jakaś tam kopia MPC, która sama z siebie by się nie reklamowała na stronach tego typu. ;) Daję sobie rękę uciąć. Nie wiem co zrobiłeś, ale się dowiem.

W stronie, którą podałeś (a wcale tego linku dawać nie musiałeś, bo po co?) była reklama konkurencyjnego forum. Owy link znajdował się tutaj, a więc był przekierowaniem na tamto forum. Nie wiem o czym my dyskutujemy.

Kobieto wiesz kiedy to było? PÓŁ ROKU TEMU (styczeń), i wtedy tam był ten banner z pomocą, ale po 2 miechach go usunąłem bo temat się przedawnił. A Ty wilczek jesteś szczwany lisek, ale jak tylko odzyskam konto to skontaktuje się z kim trzeba.
Opublikowano

Nie masz dowodów.

Prawda wyjdzie zawsze na jaw.

9tn3sc.jpg

Bo pamięć podręczna w google, nie usuwa się po kioku minutach <3

Dla wyższych mam screena bez cenzury ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Boże, jak Ty łżesz. o.O Wilczek nic nie zmieniał. Pamięć podręczna Googli czyści się troszkę później jak widać, a Ty nie masz jaj żeby się przyznać. ;-)

Opublikowano

Boże, jak Ty łżesz. o.O Wilczek nic nie zmieniał. Pamięć podręczna Googli czyści się troszkę później jak widać, a Ty nie masz jaj żeby się przyznać. ;-)

Okej, była reklama, ale w życiu bym nie pomyślał, że wilczek odkopie temat od 6 miesięcy, tylko dlatego że wysłałem raport w dziale Warrock, który mu nie spasił, ale ja sobie porozmawiam z opiekunem moderatorów, i powiem jakie Ty tam przekręty robisz.

#Free_Speaker

cls.

Opublikowano

Okej, była reklama, ale w życiu bym nie pomyślał, że wilczek odkopie temat od 6 miesięcy, tylko dlatego że wysłałem raport w dziale Warrock, który mu nie spasił, ale ja sobie porozmawiam z opiekunem moderatorów, i powiem jakie Ty tam przekręty robisz.

#Free_Speaker

cls.

Hmm, szukałem postów Maximusa aby dać je do aplikacji na mentora.

Przypadkowo się natchnąłem na twój link, z ciekawości wszedłem zobaczyć i zobaczyłem reklamę. Poszedł report...

a teraz wpisująć w google twój adres strony sfmobile.aq.pl jest napisane w opisie

1. SF-Mobile
    sfmobile.aq.pl/‎
    ... S11, S12, S13, S14, S15, S16, S17, S18, S19, S20, S21, S22, S23, WP, Login. Haslo. Zaloguj.xxxxxxe.pl. xxxGaxe.pl - nowe forum o grach/warez/anime!
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

#Free_Speaker

cls.

Twój post akurat był ze stycznia, ale reklamy się nie przedawniają. Po prostu nikt jej nie zauważył. Skoro wyjaśnione to koniec dyskusji.

Admin Cienia
Opublikowano

Screen który otrzymałem od moderatora potwierdza słuszność nadanego bana i nie jest przerobiony.

Wobec tego ban zostaje.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...