Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban, o co chodzi ?

dawidlu12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram sobie a tu nagle wywala mi błąd że PunkBuster zbanował mnie na 2800 min wszystko ok. Wbijam na następny dzień wchodze na postać łączy mnie z serwerem i znów kick i kolejny raz na 2800min. A co najlepsze pisze mi że za Aimbota. :D

Mógłby mi ktoś powiedzieć o co kur** chodzi ??

Opublikowano

Nie masz przypadkiem jakiegoś czita ?

skoro cie banuje ? PB nie daje banów za nic ;)

ew. ktoś albo ktosie cie zreportowali ;)

Opublikowano

Czyli już po koncie ??

Jeżeli jechałeś na czitach to masz perma I NIC NIE ZROBISZ :) (za 3 razem czy coś)

jeżeli jechałeś z Ilikecheats to ci gratuluje i polecam dalszych zakupów u nich :)

Jeżeli nic nie zrobiłeś i dostałeś bana to napisz do supp

Opublikowano

To powiedzcie mi w końcu czy jak się dostaje Bana na 2880 min to to jest jak perm czy po tych 2880-sięcu minutach bd. mógł grać normalnie ?

Opublikowano

Nie używałem !!. A pisać się nie opłaca bo Oni mają na to wyjebane. Jest może jakaś możliwość wysłania do nich prywatnej wiadomości ??

Opublikowano

Skoro nie chcesz do nich pisać bo oni "mają wyjebane" to pożegnaj się z kontem, sami z siebie Cię nie odbanują, tymbardziej jak nie napiszesz do nich...

Opublikowano

Skoro nie chcesz do nich pisać bo oni "mają wyjebane" to pożegnaj się z kontem, sami z siebie Cię nie odbanują, tymbardziej jak nie napiszesz do nich...

Właśnie pytam czy jest możliwość napsiania do nich na e-mail, lub coś innego.

Opublikowano

To PB jest jak gów** gaszone śrubokrętem. Mnie wyrzuca z serwera za to, że wciskam ALT + TAB.

Nie odzyskasz konta. Jest dziwny precendens, który odkryłem. Gdy Cię zbanuje perm, to wszystkie twoje postacie i itemki, oraz konto nadal są w grze. Myśle, że jak napiszesz do nich to "odkupisz swoje winy" dosłownie płacąc.

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

To PB jest jak gów** gaszone śrubokrętem. Mnie wyrzuca z serwera za to, że wciskam ALT + TAB.

Nie odzyskasz konta. Jest dziwny precendens, który odkryłem. Gdy Cię zbanuje perm, to wszystkie twoje postacie i itemki, oraz konto nadal są w grze. Myśle, że jak napiszesz do nich to "odkupisz swoje winy" dosłownie płacąc.

Nie rozumie twojej wypowiedzi :) Mógłbyś to jakoś inaczej opisać?? Jak płacąć o co chodzi ?

Opublikowano

Jeżeli masz WarZ kupione przez Steam to napisz do steam to bd miał unban, a tak to normalnie kupiony to nic nie zrobisz :)

Opublikowano

Ewentualnie reinstal punkbustera. Podczas gry powyłączaj też jak najwięcej procesów.

Jakich procesów ?? Reinstal PunkBustera czyli usunąć i zainstalować grę ??

Opublikowano

Dokładnie - pozamykaj wszystkie procesy typu : skype, gg , ts , a nawet antywirus.

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Nie używałem !!. A pisać się nie opłaca bo Oni mają na to wyjebane. Jest może jakaś możliwość wysłania do nich prywatnej wiadomości ??

http://www.mpcforum.pl/topic/969915-dzialajacy-cheat/

nie rób w uja że nie używałeś bo pewnie jechałeś na wykrywalnym i dostałeś bana , nie wiem dlaczego kłamiesz że na niczym nie jechałeś ;d , i jak widać tamten cie banował to stwierdziłeś że znajdziesz inny ...

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/969915-dzialajacy-cheat/

nie rób w uja że nie używałeś bo pewnie jechałeś na wykrywalnym i dostałeś bana , nie wiem dlaczego kłamiesz że na niczym nie jechałeś ;d , i jak widać tamten cie banował to stwierdziłeś że znajdziesz inny ...

Nie jechałem. Tylko się wkurwi*** i kupiłem 3 konta na steam i będę sobie teraz leciał na cheacie. Jak za uczciwość dostaje się bana tp jak dostane bana ze cheata to przynajmniej nie będę sie bulwersował :D

Opublikowano

Czyli jak dostana bana a mam kupione na Steam to mi unbanują?

Co do tej machlojki. Miałem namyśli to, że po perm banie wszystkie twoje rzeczy i postacie nadal istnieją i to jest nad wyraz dziwne :)

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

Nie jechałem. Tylko się wkurwi*** i kupiłem 3 konta na steam i będę sobie teraz leciał na cheacie. Jak za uczciwość dostaje się bana tp jak dostane bana ze cheata to przynajmniej nie będę sie bulwersował :D

1.Za co ty masz gold member ?

2.teraz w sumie warZ jest strasznie tanie ale jest to debilizm żeby grać na czitcie dostać bana potem znowu i teraz znowu chcesz dostać bana o,O

no ale cóż rób jak chcesz i powodzenia ;D

Opublikowano

A potem się kurde dziwicie, że pełno nabsów w grze.. Na pewno czegoś używałeś, bez powodu nie banują.

~ Nie ważne gdzie jesteś, pamiętaj skąd pochodzisz.

Opublikowano

jak miales platny od ilikecheats to nie dostał byś bana... PS: Plotki ilikecheats to nie dostaje kicka tylko jak sie robi nieziemskie ustawienia typu 50000000m i norecoil... + Kruger .22

eJwrNjTRS8vITdYryLEyMjMzM-AyMjU1M-UK8XVS WBIJAJ! NAJLEPSZY SERWER MC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...