Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[napis] CODER_BEST

CODER_BEST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Potrzebuję naprawdę prosty napis bez jakiś wodotrysków :)

Tekst: CODER_BEST Photography

Co do kompozycji tekst może być tak że jakaś kreska a nad nią albo pod nią będzie napis CODER_BEST i jeszcze pod nim Photography... Czcionka nie jakaś chuda... Ale ładna..

No i napis CODER_BEST żeby był wyróżniał się tzn żeby był bardziej zauważalny niż Photography.

Kolor: Biała

Oczywiście jestem otwarty na wszelkie propozycje, jak można się domyślić potrzeba mi to do oznaczenia zdjęć gdzieś w rogu :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

No no fajne podoba mi się... Zaraz dodam do zdjęcia jakiegoś i zobaczy czy ten lekko srebrny kolor będzie dobry :)

@edit:

Całkiem ok to wygląda ale mam prośbę mógł byś na biało dać bez takiego ala sreberka?

PS: kilkanaście lików poszło :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Dzięki chłopaki teraz mam aż 3 do wyboru wszystkie naprawdę fajne zaraz Regman sypnę likami o ile wszystkich na wilczka nie wywaliłem haha :D

W sygnaturze pisze.

"Nie zbieram like'ów"

Więc nie musisz mi dawać.

Regmannn

Opublikowano

Dzięki chłopaki teraz mam aż 3 do wyboru wszystkie naprawdę fajne zaraz Regman sypnę likami o ile wszystkich na wilczka nie wywaliłem haha :D

Takie ostatnio strzelone... Akurat czarno białe ale zaraz sobie sprawdzę na jakimś kolorowym zdjęciu ;)

1e9f1286289580ef5a6421ec080b7624141.101.Upload with http://Wrzucajtu.pl

Piękne zdjęcie ale jeżeli chcesz moge ci napis photography zrobić taką samą czcionką jak coder best, moze bedzie lepiej wygladac.

ps; fon

i ew zmniejszyć napis?

@Edit

1371316894-U702970.png

@Edit

patrz

http://www.wrzucajtu.pl/wrz/7b1d543941b6c363d67226bb3a9dd3fa173.245.53.201zdj%C4%99cie%20codera.png
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Już jestem bo na miasto musiałem pojechać. No i zdecydowanie wyraźniej widać ten napis :) Jeszcze raz dzięki :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...