Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Error=Błąd

mizzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, Mam następujący błąd gdy chcę włączyć grę co wygląda tak:

blad1.jpg

Po pewnym czasie wyskakuje okienko wyglądające tak:

bladu.jpg

KTOŚ POMORZE??

userbarwb.png
Opublikowano

gdy mi sie takie cos wyswietlilo to mialem kabel od neta odlaczony (oznaczaloby by to ze neta nie masz czy cos)kiedys nie mialem neta to tez tak mialem

moze jest za wolny

Opublikowano

gdy mi sie takie cos wyswietlilo to mialem kabel od neta odlaczony (oznaczaloby by to ze neta nie masz czy cos)kiedys nie mialem neta to tez tak mialem

moze jest za wolny

w jakim sensie za wolny??jak to sprawdzić?? neta mam bo po wyskoczeniu tego okienka zaraz napisałem tego posta i spróbowałem się zalogować po re uruchomieniu komputera

@Edit

Pomoże ktoś przed północą?? zanim moja mama się obudzi??xD

userbarwb.png
Opublikowano

doradzam reinstala. Przed pulnoca jeszcze sobie pograsz (jak masz dobrego neta i zdazy ci zpatchowac )

Robiłem reinstalla i nic nie dawało to tabliczka zaczyna się pojawiać dopiero po 18 19 a czasem po 17 a zwykle wtedy w grze robi mi się taki laggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg że każdy się rusza w jednym miejscu i każdy jest jak gif strzela co odpowiednią ilość czasu i w końcu mnie kicka z gry i jestem w lobby i nie widać graczy gra się ścina i muszę użyć alt+ctrl+delete i wyłączyć Engine.exe i potem tylko ta tabliczka a rano mogę normalnie grać............................................................i tak 24/7 to samo

userbarwb.png
Opublikowano

haa.. i znow problem taki jak mi ie zdarzyl.. po reinstalu CA bylo dobrze.. spruboj

reinstal nie działa ja robię reinstala co update combata więc ...

Jeśli to coś da to pokaże wam jak wyglądają moje połączenia(ich stany)

Przed tym komunikatem:

przed.jpg

Po bez restartowania połączenia:

73732981.jpg

Po z zrestartowaniem połączenia:

poresie.jpg

Może to w czymś pomoże

userbarwb.png
Opublikowano

hmm... modem od nowa zainstaluj ;]

bo t błąd tak jak bys neta nei miał ;]

Mam router(3com office connect ADSL Wireless 54 Mbps 11g firewall router)

userbarwb.png
Gość black_shadow
Opublikowano

A na 100% Masz wersję EU? I daj screena (Pełny obraz a nie tylko tabelka )

Opublikowano

A na 100% Masz wersję EU? I daj screena (Pełny obraz a nie tylko tabelka )

bladq.jpg

Sory ale zgubiłem słownik Grzecznych Wyrazów ;(

www.combatarms.nexoneu.com <-----stąd pobrałem, zainstalowałem i się zarejestrowałem.........

userbarwb.png
Opublikowano

Ile osób korzysta z tego internetu? tzn. do ilu komputerów jest podłączony? Jeśli rano możesz grać to znaczy że obciążenie sieci jest mniejsze. Zrób test neta rano i wieczorem i wstaw wyniki: http://www.speedtest.pl/

Z jednego internetu korzystają łącznie 4 osoby; Ja, moja mama, moja siostra i jej mąż

A tak w ogóle to jak zrobić tego testa?? ja klikiem coś tam o starym testerze sprawdziłem i se screena zrobiłem i będę robił po 18 jeszcze screena dobrze??xD

@Edit Oooops zrobiłem dubla =\

userbarwb.png
Opublikowano

Ile osób korzysta z tego internetu? tzn. do ilu komputerów jest podłączony? Jeśli rano możesz grać to znaczy że obciążenie sieci jest mniejsze. Zrób test neta rano i wieczorem i wstaw wyniki: http://www.speedtest.pl/

Pisze 3-ciego posta w kolei ale trudno:

To te wyniki z speed testa:

Rano:

rano.jpg

Wieczorem:

wieczor.jpg

userbarwb.png
Opublikowano

Z netem spoko jeśli to nie jego wina to wypisz swój sprzęt może to on zdycha.

Screen coś na nim jest:

mojsystem.jpg

a i ten komunikat co pokazałem wyskakuje tylko po 18:XX (np.18:13)I podobnie jest z każdą grą MMO (np.GTASA:MP, Warrock,)Nawet do ipla zamiast status Dostępny jest stale"Trwa łączenie..." ;( :angry:

userbarwb.png
Opublikowano

Z sprzętem spoko ale jeśli po 18 pada to Wyglądało by to na na ograniczenie transferu plików przez sieć.

Jak temu zapobiec??

Tylko nie mów, że trzeba do Dostawcy neta zadzwonić... :(

userbarwb.png
Opublikowano

Z sprzętem spoko ale jeśli po 18 pada to Wyglądało by to na na ograniczenie transferu plików przez sieć.

Czyli znamy u mnie mniej-wiecej co to jest a teraz jak sprawić aby tego nie było??;(

userbarwb.png
Opublikowano

to zależy od umowy z dostawcą jeśli jest tam coś napisane że jest to trudno jeśli nie do wyje* Zaporę systemu Windows tzn. wyłącz

Opublikowano

to zależy od umowy z dostawcą jeśli jest tam coś napisane że jest to trudno jeśli nie do wyje* Zaporę systemu Windows tzn. wyłącz

Zaporę systemu mam wyłączoną cały czas..

czyli co mam zrobić?.

userbarwb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...