Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry

MaminSynek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy jaki gatunek lubisz, osobiście polecam takie :

Ghost Recon Online - fajna taktyczna strzelanka, po polsku i co najważniejsze nie nudzi się ( przynajmniej mi ).

Alliance of Valiant Arms - Typowy darmowy FPS, znośna grafika, dużo ludzi, sporo różnych rozgrywek, bardzo dużo ciekawych map,broni itp.

War Thunder - fajny symulator ( można to tak nazwać ) bitwy powietrznej ( lata się samolotami, są 2 drużyny i się strzela ;d ), mają podobno wprowadzić czołgi i łodzie.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

Od siebie polecę Team Fortress 2 - tutaj nie ma czegoś takiego jak lepsze czy "lepsiejsze" (przedmioty są odpowiednio zbalansowane), gra nie jest oparta na systemie Pay2Win, właściwie to WSZYSTKO jest za darmo ;).

Opublikowano

Od siebie polecę Team Fortress 2 - tutaj nie ma czegoś takiego jak lepsze czy "lepsiejsze" (przedmioty są odpowiednio zbalansowane), gra nie jest oparta na systemie Pay2Win, właściwie to WSZYSTKO jest za darmo ;).

Próbowałem. Nie chwyciło.

Battlefield Play4Free

Nie spodobało mi się.

Polecam Ci League of Legends.

Świetna gra, nie nudzi się, jest na całe lata. Nie trzeba wydawać na nią kasy aby wygrać.

Gra się nudzi i to bardzo. Mam 27 lv i tylko z kolegą gram żeby go nauczyć grać ale jak napisał pan niżej "Jeżeli postawa graczy się nie zmieni" to nie będe w to grał. Narazie tylko uczę kolege.

Zależy jaki gatunek lubisz, osobiście polecam takie :

Ghost Recon Online - fajna taktyczna strzelanka, po polsku i co najważniejsze nie nudzi się ( przynajmniej mi ).

Alliance of Valiant Arms - Typowy darmowy FPS, znośna grafika, dużo ludzi, sporo różnych rozgrywek, bardzo dużo ciekawych map,broni itp.

War Thunder - fajny symulator ( można to tak nazwać ) bitwy powietrznej ( lata się samolotami, są 2 drużyny i się strzela ;d ), mają podobno wprowadzić czołgi i łodzie.

Napisałem jakikolwiek gatunek :) Na następny raz proszę czytać uważniej. War Thunder mnie zanudził na śmierć. Nic tylko latanie samolotami i nic więcej. Dają mi zawsze grać tylko na 3 mapach, które mi się strasznie nie podobają.

graphic.png

Opublikowano

Możesz jeszcze poczekać ( chyba, że pasuje ci język rosyjski ) na Warface, coś w stylu COD tylko darmowe. Oglądnij sobie gameplaye i sam oceń. Dodam, że w październiku ma wyjść po angielsku.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

smite, combat arms ,Avatar Star , Brick force, army rage

www- shakes fidget , zielone imperium ,

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Cabal Online - świetna gierka - mmorpg, lecz co raz mniej osób już gra na "globalu".

Opublikowano

@up nudzi się ale nie każdemu pograłem w nią 2 miesiące i zniechęciła mnie postawa graczy.. potem za pół roku znów to samo i nie zamierzam wracać tam dopóki postawa graczy się nie zmieni

Zależy od dywizji (ELO) na rankedach. Ja w lola gram już 3 lata i mi się nie nudzi.

Opublikowano

All Points Bulletin - dobra gra, ale pod warunkiem że masz dobrego kompa, bo gra ma taką sobie optymalizację.

Army Rage

TERA

Opublikowano

Need for speed : world
Battlefield : Pla4Free
Battlefield : Heroes
Metin ;x
Last Chaos
dota2

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...