Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Patchowaniem

Karol35

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem odnośnie patchowania się gry League of Legends. Nie dawno robiłem formata komputera. Przed nim LoL normalnie chodził, lecz gdy chciałem zainstalować grę po formacie zaczeły się problemy... Mianowicie chodzi o to, że Aktualizacja stoi na 33%, jest etap 1/2, 99% oraz piszę czas, który pozostało do końca ( ciągle się zmienia ). Nie chodzi tu o czekanie, bo czekam już od ok. 12, a wczoraj czekałem ze 3 może 3,5 godziny. Transfer P2P mam wyłączony, Pando Media Booster odinstalowany. Wie ktoś może na czym polega ten problem ?

Opublikowano

Reinstalla już robiłem, zapomniałem tego napisać mój błąd. Repair czyli w oknie gdzie sie patchuje dać "Opcje" i dać "Napraw" ?

Dałem już "napraw" po 30 sekundach to samo - 33% i 99% po chwili 0%.

Opublikowano

Reinstalla już robiłem, zapomniałem tego napisać mój błąd. Repair czyli w oknie gdzie sie patchuje dać "Opcje" i dać "Napraw" ?

Tak, to jest repair.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Dałem już "napraw" po 30 sekundach to samo - 33% i 99% po chwili 0%.

Spróbuj wtedy zmienić region w chwili gdy się zatnie na 33%, a jak ruszy to wróć na ten co miałeś na początku.

Możesz też po prostu odczekać, często jest tak że poziom paska nie jest adekwatny do % zpatchowanych plików.

Opublikowano

Zrobiłem to. Tu raczej nie chodzi o czekanie bo wczoraj jak jest wyżej napisane dość długo czekałem tak samo jak dziś. Dam edita za pol godziny/godzine.

Po 20 minutach wciąz to samo. Żadnych innych sugestii co do tego jak rozwiązać ten problem ? Gdy czytałem tematy z innych forów ludzie mieli ten sam problem, lecz we wcześniejszych patchach. Tam niektórzy wypowiadali się żeby czekać do następnego patchu. Jak myślicie to by mogło pomóc ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...