Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stworzę stronę internetową na zlecenie.

petergoods

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mogę dla Ciebie, lub dla Twojej firmy stworzyć stronę internetową, na zlecenie. Stronę wykonam porządnie, od podstaw. Więcej informacji na petergoods.tk :) Zapraszam.

Opublikowano

Na początek zacznij na normalnej płatnej domenie i hostingu - to już by o tobie coś świadczyło - nie to co ugu.pl i domena .tk
Kolejnym aspektem jest to, że do góry mam przynajmniej 200px białego marginesu (reklamka z ugu <3 ), a na dole wszystko mi wyjeżdża poza ekran (rozdz. 1680x1050).
Klikając portfolio - klikam i klikam... boi się mnie? :c
Twoja podstrona "O mnie" nie przekonała mnie... nie dałbym Ci patyczka po lizaku do potrzymania - bo byś nim jakieś głupoty porobił ( cyt. "Dużo czasu spędzałem, siedząc i programując jakieś głupoty w Javie.").
Zalecam też kurację od uzależnień z komputerem (cyt. "Internet dużo zmienił w moim życiu. Bez internetu, nie mógłbym się komunikować z innymi ludzmi."), oraz nauczenie się poprawnej polszczyzny jeśli to w tym kierunku krajowym i językowym idziesz ze swoimi usługami (cyt. "Większość moich klientów są bardzo zadowoleni z moich usług.")
W "oferta" masz taki tekst: cyt. "Obecnie Oferuję:
- Wykonanie strony internetowej dla dużych, średnich i małych firm, oraz dla osób prywatnych.
- Profesjonalna strona internetowa.
- Wsparcie techniczne, pomoc przy umieszczeniu strony na hostingu.
Nie tworzę skórek/szablonów pod silniki for (phpbb, IP.Board) i pod blogi (Wordpress, Tumblr)
Cena zależy od wielkości strony, technologi użytych itp. Ceny można negocjować."

To że obecnie oferujesz, znaczy, że niebawem już nie będziesz oferował? xD "pod" to można wrzucić gazetę (pod szafkę). Strony dla firmy bym na 100% nie dał Ci wykonać ani też dopuścić do wsparcia technicznego (patrząc na to czym się prezentujesz w internecie). Co do ostatniego zdania... pomyśl nad "cięciem wodą" i ceną strony przy użyciu tej technologii (taki troll mały xD)!

W kontakcie masz zdanie (cyt. "Zamówienia staraj się pisać jasno i wyraźnie. Uwzględnij dokładnie, co chesz abym zrobił."), na które Ci odpowiadam - nie nabazgrolę na gg i jedyne co możesz zrobić, to popraw stronę i pomyśl nad tym co napisałem wyżej.

Za jakiś dłuższy czas, może się wyrobisz. Ale na komerchę to dla Ciebie o wiele za wcześnie. Powodzenia w "internetach"! B)

9obpmnjr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...