Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to prawda?

Hotarti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Właśnie pobiera mi się TERA a ja oglądam filmiki na YT z tej gry i natrafiłem na coś takiego : http://www.youtube.com/watch?v=f9LANPgCTPQ

i moje pytanie brzmi czy to działa?

Modlę się w duszy ,żeby to był fake lub keylogger ,ale komentarze wskazują na co innego.

Co o tym sądzicie?

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Hotarti !

Niesciagaj tego bo te wrzystkie hacki to fake albo keyloogery.

Zaufaj mi :)

A te wrzystkie komentarze "WORK THX MAN" itp to ludzie dla jaj pisza zeby jakies dzieci myslaly ze dziala , potem pobieraja i albo wirus albo potem konta niemaja.

Pozdro :P

PO PROSTU! LUBIE POMAGAC INNYM :)!!

Opublikowano

Wypowie się może jeszcze ktoś?

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Ja Ci też potwierdze ,że takiego czegoś nie ma jak napisał SoFresh to zwykłe ściemy,inni czekają aby jakiś gamoń to ściągnął i stracił konto :)

Opublikowano

jest dużo ludzi którzy bawią się w takie rzeczy nie warto ryzykować :D

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Wygląda niby " profesjonalnie " Ale tak ma wyglądać niestety tysiące ludzi daje sie na to nabierać ;) to jest to samo co " Free Giftcode generator Minecraft " Niby ci " Rejestruje konto " a przy okazji daje wirusika :D wiec radze ci nie ryzykować .

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

A te komentarze?

Opublikowano

w tym filmie komentarze są dodawane wyłącznie za zgodą autora filmu czyli masz juz odp ...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

"blogspot", i wszystko jasne... ;d Nie wierz w takie rzeczy, gdyby każdy w to wierzył to by w ogóle graczy nie było. Nie ryzykuj. Nie szperaj za cheatami [w szczególności na stronach, które nie są pewne], bo tylko możesz trafić na oszustów, którzy Ci zawirusują 'komputer' lub wprowadzą keyloggera.

Opublikowano

Gra jest naprawdę łatwa ( aż za bardzo ).

Jaki jest sens jeszcze hackować?

Poza tym do tego typu gier nie ma hacków i prawdopodobnie nie będzie, więc nie łódź się :)

Opublikowano

Hack pewnie fake, zapewne trzeba wypelnic platna ankiete zeby dostac link po czym i tak dostajesz link do niedzialajacego haxa.

Nie wiem jakim trzeba byc czlowiekiem zeby wierzyc w dzialanie gold hackow itp.

-

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ten hack to keylogger albo wirus ;) Nie oplaca ci sie pobierac. A tak wogole lepiej pograc bez hackow i sie cieszyc z gry niz miec wszystko.

Fhdd.png

Opublikowano

To po prostu serwer trojana który prześlę Twoje dane właścicielowi bo oczywiście super mega bot potrzebuje passów żeby działać.

Trud innych powinno wynagradzać się "Lubię to". Nie boli, nie kosztuje a daje satysfakcje.

Opublikowano

@up po co odkopujesz stary temat?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...