Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Elo Hell? Never

NinjaDag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

??? elo hell nie istnieje, istnieją tylko chujowi gracze bez skilla na niskiej dywizji którzy ograniczają reszte, a twój screen o niczym nie świadczy, może jedynie o tym, że chujowo farmisz.

pozdrawiam :)

Opublikowano

skad mamy wiedziec ze to bronze?

i tak jak vanosh podaj nick a my zobaczymy jak grasz bo kilka gier o niczym nie swiadczy

przecież zawsze nick podaje, nawet link do lolkinga, co ty gadasz lol.

Wygrałeś kilka gier, aha.

od dawna tego do ciebie nie mówiłem, bo ostatnio często w historie wchodze. :-)

ah.. nie wiem gdzie grasz, ale na bronze/silver/gold łatwo wycarrować grę z dobrym supportem. propsy tak czy siak, a 'elohellu' nie ma i nie będzie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Wygrałeś kilka gier, aha.

a ty od kilku miesięcy siedzisz w platynie 5 i bez elo boosta nie możesz się z niej wydostać, aha.

Ten temat udowadnia, że elo hell nie istnieje, wystarczy nie klnąć i współpracować z teamem, a wszystko będzie okay, jeden z żywych przykładów.

Opublikowano

"Ten temat udowadnia, że elo hell nie istnieje, wystarczy nie klnąć i współpracować z teamem, a wszystko będzie okay, jeden z żywych przykładów."

tyle, ze w bronze/silver to team klnie i nie współpracuje z tobą, choćbyś nie wiem co robił i jakie miał staty i tak bedzie flame, jak nie na ciebie to między członkami teamu, więc jest to niemożliwe.

a te kilka wygranych gier pod rząd pokazuje tylko, że po prostu miałeś dobry teamy i dlatego tyle wygraliście :)

milion razy mówiłem i dalej będę mówił, że oprócz skilla i kultury trzeba mieć jeszcze szczęście.

down:

bullshit, z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że tak nie jest.

właśnie na niskiej dywizji ciężko jest wygrać bo bardzo często po prostu siedzą tam dzieci, które po 1-2 dedach idą afk i graj potem rankeda 4v5 do końca, albo 3v5 jak ostatnio miałem, albo wgl mają jakiegoś neta z lasu i po 600 pingu i tak non stop każda gra, natomiast wyżej masz już więcej ogarnietych ludzi z dobrym sprzętem i można wykazać się umiejętnościami.

Opublikowano

"Ten temat udowadnia, że elo hell nie istnieje, wystarczy nie klnąć i współpracować z teamem, a wszystko będzie okay, jeden z żywych przykładów."

tyle, ze w bronze/silver to team klnie i nie współpracuje z tobą, choćbyś nie wiem co robił i jakie miał staty i tak bedzie flame, jak nie na ciebie to między członkami teamu, więc jest to niemożliwe.

a te kilka wygranych gier pod rząd pokazuje tylko, że po prostu miałeś dobry teamy i dlatego tyle wygraliście :)

milion razy mówiłem i dalej będę mówił, że oprócz skilla i kultury trzeba mieć jeszcze szczęście.

Jeżeli grasz lepiej od poziomu dywizji to gry "same się wygrywają". Ot tak jakoś. Inaczej jest wyżej gdyż tam już trzeba się trochę przyłożyć.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

przecież zawsze nick podaje, nawet link do lolkinga, co ty gadasz lol.

od dawna tego do ciebie nie mówiłem, bo ostatnio często w historie wchodze. :-)

ah.. nie wiem gdzie grasz, ale na bronze/silver/gold łatwo wycarrować grę z dobrym supportem. propsy tak czy siak, a 'elohellu' nie ma i nie będzie.

gdzie ty tu widzisz jego nick to moze byc takze wklejone kilka gier dobrych.

Opublikowano

Wow tak macie racje to spisek to nie moje staty to garstka poskładanych gier =.=
Ehh

Powiem ,że aby wygrac te rankedy wystarczalo nie przeklinac i grzecznie poprosic o pomoc tylko tyle. Prawda ,że czasami trafiał się ktoś kto miał reszte teamu w dup*e ale wciąż można bylo to wybronić.

rsdgx1.jpg

Opublikowano

Kiedyś też myślałem ze Elohell nie istnieje - 13 wygranych gier z rzędu (S2) ale potem... afk, 0/5 w 6 minucie, jungler który nie wie że należy gankować, gdy 5vs3 nikt walki nie zainicjuje, gdy 3vs5 wszyscy się wrzucają, adc inicjuje teamfight, troll ap vayne i wiele wiele więcej.. i potem ~50% win rate i to co się wygra, straci się w następnej grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...