Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wrażenia po konferencjach XBOX i PS4

babiniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie macie wrażenia po konferencjach?

Ja poeiwm szczerze że startowałem z myślą o kupnie xbox one, ale jak zobaczyłem konferencje w ktorej gosciu mówi coś w rodzaju "jeśli grasz w stare gry to jesteś wsteczny" to ja dziękuje. brak kompatybilności wstecznej mnie rozwalil no ale to nie jest az tak dramatyczny powod no ale później było jeszcze gorzej a mianowicie podłączenie do internetu co 24h kto to wogule wymyślił, jeśli ktoś chce grać na piracie to i tak bedzie grać więc to jest do kitu. A po trzecie co mnie już wogule wyprowadzilo z równowagi to to że wszystko jest robione w kierunku amerykanów np.: telewizja, bo kto bedzie u nas ogladał mecze na konsoli. Jeśli mamy konsole to mamy i telewizor, a jeśli mamy telewizor to mamy i kanały TV...

Po konferencji jestem zdania że najnowszy xbox to bedzie klapa więc jeśli będę miał kupować następną konsole to kupie PS4

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

Opublikowano

Tak się chwalą, że gry takie ładne, a tu taki kwiatek:
5ab224da3a50.jpg

9dd7a7d8b949.jpg

Dla mnie nowy Xbox okazał się mega klapą, miałem zamiar kupić nowego klocka, ale sony urzekła mnie stosunkiem ceny do jakości i specyfikacji.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

to chyba tylko amerykańce bedą na tej konsoli grać...

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

to chyba tylko amerykańce bedą na tej konsoli grać...

Nie sądzę ;) a co do wstecznej kompatybilności to ps4 tez nie ma ;) + konsola nie jest robiona do piratów, więc nie ma co się oburzać ;) Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...