Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Logowanie na Sathir(Belaria) #v1

.nismo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po dłuższym namyśle zmieniliśmy nazwę serwera na Sathir. Dzisiaj pokażę Wam nowe logowanie, które znajdziemy na serwerze. Jest o wiele prostsze i praktyczniejsze. Grafika zostanie jeszcze rzecz jasna poprawiona. Nowe logowanie posiada również pokazywanie liczby online na danym channelu. Oto wygląd.

Autorem grafiki jest Murilz który pełni rolę grafika na naszym serwerze.

mpd65a.jpg

Grafika ma być poprawiona - mówię tutaj o kolorze czcionki. Jako, że mamy w końcu vpsa i maszynę, start będzie jakoś na dniach. Postaram się na bieżąco aktualizować postępy - trzymajcie się!

1351279892-U721655.jpg
Opublikowano

Funkcjonalne ale polecałbym polecieć z grafiką bardziej w stronę metina. :)

Jak pisałem, to jedynie wersja Beta - grafik szykuje zupełnie coś nowego.

niby fajnie ale brakuje mi tu jednej opcji ;) zapamiętywanie loginu i hasła żeby nie trzeba było ciągle wpisywać

Jak wyżej. Na oficjalnej oczywiście to zagości, jak i zmienianie rozmiaru czcionki.

1351279892-U721655.jpg
Opublikowano

Jak dla mnie bomba. Kiedy możemy spodziewać się prezentacji/zapowiedzi serwera? :)

Opublikowano

Jak dla mnie bomba. Kiedy możemy spodziewać się prezentacji/zapowiedzi serwera? :)

Jakoś na dniach, zależy jak się wyrobimy z resztą ;]

1351279892-U721655.jpg
Opublikowano

Niby fajne ale dla mnie to niepotrzebny bajer, jak będzie zapisywanie loginu i hasła to z 10s będzie można popatrzeć na to nie więcej :<

Opublikowano

Niby fajne ale dla mnie to niepotrzebny bajer, jak będzie zapisywanie loginu i hasła to z 10s będzie można popatrzeć na to nie więcej :<

Akurat tak się składa, że mamy coś zupełnie nowego :)

95495145614730418249.png

Opublikowano

To nowe tło jest mega. Chociaż to niezwiązane z metinem też nie było złe. Tylko to okienko mogłoby trochę niżej pójść bo zasłania obrazek i ten napis. Chyba że się da przesuwać. ;D Czekam na prezentacje serwera.

Opublikowano

Zaraz Teodor wrzuci ostateczną wersję, w której wszystko będzie znajdowało się w należytym porządku.

Opcja "zmień" przenosi nas do wcześniejszego okna, tzn. Wybór channela.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

to okno wyboru Channela powinno być niżej ciekawi mnie ta opcja "zmień" mógłbyś pokazać co pod nią się kryje ?

No wybierasz od nowa channel.

64349649036432363794.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...